Több nosztalgiajáratot is indít a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV húsvétkor, veterán villamosokkal és buszokkal is lehet majd utazni a fővárosban – közölte a két közlekedési társaság.

Szombaton E jelzéssel az eredeti állapotúra helyreállított fapados, favázas nosztagiavillamos közlekedik a Móricz Zsigmond körtér és Kamaraerdő között, a Deák Ferenc tér és Szentendre között pedig egy 1970-es gyártású 180-as csuklós Ikarusszal is lehet majd utazni. Vasárnap a Közvágóhíd és a Jászai Mari tér között közlekedik a társaság 101 éves sárga, D jelzésű 436-os favázas villamosa. 

Hétfőn a Széll Kálmán tértől Hűvösvölgybe közlekedik a H jelzésű 1074-es favázas villamos, a B jelű, becenevén Bengáli villamos pedig szintén a Széll Kámán térről a Tabánon és a Gellért téren át a Deák Ferenc térig jár. 

A járatok nosztalgiajeggyel lehet utazni, amely a városhatáron belül egy utazásra felnőtteknek 500, 6-14 éves gyermekeknek pedig 300 forintba kerül. A nosztalgia-napijegy ára felnőtteknek 2000, 6-14 éves gyermekeknek pedig 1200 forint.

[product id=”202″ sku=””]

Kategória: Jeles napok