A Decathlon Sportmanó Óvoda programja pályázatot hirdet óvodák részére.

A Decathlon célja, hogy hozzájáruljon a gyermekek egészségéhez, kiegyensúlyozottságához, önbizalmuk megerősödéséhez és segítse őket a mozgás szeretetének kialakításában.

A Decathlon SportManó Óvoda program egy lehetőség:

  • a mozgásigény kielégítésére,
  • a mozgásképességek fejlesztésére,
  • öt sportág megismerésére,
  • a rendszeres sportolás iránti igény kialakítására,
  • az egészséges életmódra történő nevelésre,
  • a későbbi sportágválasztás megkönnyítésére

A programról részletesen a www.sportmano.hu oldalon tájékozódhatnak.

A pályázók köre

Önkormányzatok, egyházi intézmények vagy alapítványok által Magyarországon működő óvodák. A pályázatot az óvoda nyújtja be, és az intézmény képviseletére jogosult személy írja alá.
A pályázati anyag tartalma
Komplett sportfoglalkozási terv készítése a 2015/2016-os tanévre, konkretizálva, hogy milyen korosztályok érintettek, időszakokra lebontva (fél év, hónap, hét), hogy mely foglalkozásokkal tölti fel a pedagógus a sportfoglalkozásokat. (hogyan építi be a nevelési programjába a sportfoglalkozásokat)

A pályázati anyagba bele kell foglalni, hogy az új sportágaknak megismerése milyen hatással lehet a testi fejlődésükre és szellemi koncentrációjukra. Továbbá bele kell foglalni milyen infrastrukturális feltételekkel rendelkezik az óvoda, mennyi gyermek hány csoportban és milyen korosztályokban jár az intézménybe?

A pályázati támogatás
A beadott pályázatokat a Tízpróba Magyarország Kft. értékeli, azok közül kiválasztja a nyerteseket. A nyertesek rangsorolásra kerülnek (1-3).
A Tízpróba Magyarország Kft a nyerteseket telefonon és elektronikus levél formájában értesíti, és velük támogatási megállapodást köt.

A nyertes pályázat során a támogatásból a Decathlon Sportmanó program eszközeit biztosítják az áruházak.

A nyertes óvodák számára „sportmanó” képzést tart a Decathlon sportszakmai partnere a sportmanó program szakemberei segítségével az óvoda pedagógusai közül kiválasztott alkalmazottak számára. ( 2 fő/óvoda)

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. augusztus 30.

A pályázatok benyújtása
A pályázatok elektronikus úton az gergely.roman@decathlon.com email címre
küldhetők, „Decathlon Sportmanó Óvoda program” tárgy megjelöléssel, azonban postai úton, tértivevényes ajánlott küldeményként, az intézmény képviseletére jogosult aláírásával ellátva is be kell küldeni azokat a Tízpróba Magyarország Kft.  címére, feltüntetve a borítékon: „„Decathlon Sportmanó Óvoda program pályázat”.
Csak postai úton is be lehet a pályázatot adni.

Bővebb információ itt. 

[product id=”17168″]