Az elmúlt héten óriási feladat előtt állt szakértő zsűrink, hiszen ki kellett választaniuk a Madarak és Fák Napjához kapcsolódó rajzpályázatunkra érkezett több mint 2200 pályaműből egyet-egyet, amelyet a kategóriájában a legjobbnak ítéltek.

Nagyon örültünk annak, hogy a pályázat ilyen sok óvodát és iskolát megmozgatott, és ilyen sokan rajzoltak, alkottak. Nem kétséges, hogy pályázatunk fő célja az ország számos pontján megvalósult: az alkotómunka során a gyerekek megismerhették a Madarak és Fák Napja jelentőségét, és picit közelebb kerültek a természethez.

Büszkék vagyunk rá, hogy határainkon túlról is érkeztek pályaművek, és külön dicséret illeti a sajátos nevelési igényű gyermekeket, akik szintén pályáztak, szebbnél szebb munkákkal.

A zsűri munkája nem volt könnyű, de végül közös döntés alapján az alábbi nyerteseket hirdette:

1 2
  1. kategóriában (óvodai korcsoport): Mikrotérségi Óvoda és Bölcsőde Városi Óvoda, Kutya csoport, 6-7 év

NYEREMÉNYÜK: Az óvodai csoport minden tagja Minden a háziállatokról című Highlights képességfejlesztő kiadványt kap, amelyhez tablet applikáció is tartozik. A felkészítő pedagógusuk munkáját pedig egy tablettel jutalmazzuk.

  1. kategóriában (alsó tagozatos korcsoport): Szombathelyi Váci Mihály Általános Iskola és AMI, 4. B osztály, 10 év

NYEREMÉNYÜK: Az osztály minden tagja egy-egy Agytornász – Kedvenc fejtörők című Highlights képességfejlesztő kiadványt kap. A felkészítő pedagógus munkáját egy tablettel jutalmazzuk.

GRATULÁLUNK A NYERTESEKNEK!

A többi pályázó újabb esélyt kap a győzelemre, hiszen elindult a Facebookon a közönségszavazás, amely egészen 2016. május 31. éjfélig tart. A legtöbb like-ot gyűjtő pályamű mindkét kategóriában egy-egy Highlights ajándékcsomagot nyer. A szavazatokat és a megosztásokat előre is köszönjük!

 

A közönségszavazáshoz a képek itt érhetőek el:

Óvoda

https://www.facebook.com/RaabeKlett/photos/?tab=album&album_id=1026117794135912

https://www.facebook.com/RaabeKlett/photos/?tab=album&album_id=1028632817217743

Alsó tagozat

https://www.facebook.com/RaabeKlett/photos/?tab=album&album_id=1025384120875946

https://www.facebook.com/RaabeKlett/photos/?tab=album&album_id=1028950373852654

Kategória: Hírek