Az iskolakertek tanítanak, nevelnek, táplálnak, megtartanak, ablakot nyitnak a valóságra, lecsendesítenek, elvarázsolnak, megihletnek és még sorolhatnánk hosszan ? A lehetőségek az iskolakertben szunnyadnak, és hogy mit hozunk ki belőle, milyen arcait mutatja meg számunkra és gyerekeink számára az csak a kreativitásunkon, innovatív hozzáállásunkon múlik.

Jelen pályázat célja, hogy megtalálja és elismerje a legkreatívabb iskolakerteket működtető közösségeket és azokat egy figyelemfelhívó / tájékoztató videó formájában a nagyközönség számára láthatóvá tegye! Ezt a célt szolgálja majd a 2017. szeptember 21-24-i OMÉK rendezvény keretében történő közönségszavazás és díjátadó is, ahol a legjobb három pályaművet díjazzuk!

 

A pályázati anyagok elbírálásának módja:

– az Iskolakertekért Alapítvány a beérkező, összes érvényes pályázati anyag közül kiválasztja a tovább jutó 10 pályaművet;

– a 10 pályamű szeptember 10-től megtekinthető lesz az AMC honlapján és facebook oldalán, az OMÉK honlapján és facebook oldalán, valamint az Iskolakertekért Alapítvány honlapján és facebook oldalán. A filmeket mindhárom oldalon like-olni lehet.

– Az Alapítvány által szakmai szempontok alapján kiválasztott, továbbjutó pályaműveket az OMÉK-on, szeptember 21-24 között az AMC stand kivetítőjén is meg lehet majd tekinteni és itt helyszíni közönségszavazással dől el a pályaművek végső sorrendje. Az első három helyezett díjazásban részesül.

-A pályázati anyag benyújtása egyben hozzájárulás annak nyilvános megjelentetéséhez az AMC, OMÉK kommunikációs felületein és az OMÉK kapcsán publikált kommunikációs anyagokban, OMÉK kiállításon, továbbá az Iskolakertekért Alapítvány honlapján és szakmai anyagaiban. A helyezettek egy kiválasztott csoportja lehetőséget kap a 2017. őszi Iskolakert-hálózati Találkozón való bemutatkozásra is.

 

 

A teljes kiírást ITT találja.

 

 

Forrás: https://palyazatmenedzser.hu

 

Kategória: Pályázatok