A nyertes pályázók számára szakmai partnerünk a pályázó intézményben valósítja meg a korosztályra szabott közlekedésbiztonsági élményprogramot, az intézmények számára pedig alapítványunk közlekedésbiztonsági eszközcsomagot és pedagógia segédletet biztosít. Bölcsődék számára élményprogram helyett kibővített közlekedésbiztonsági eszközcsomagot, játékokat biztosítunk.

A pályázat értéke:

A közlekedésbiztonsági élményprogram és a választható eszközök együttes értéke: 150 000 Ft.

Kik pályázhatnak?

A pályázatra OM azonosítóval rendelkező bölcsődék, óvodák, általános és középiskolák (valamint tagintézményeik) nyújthatják be pályázataikat.

Hogyan kell pályázni?

Pályázni csak a generali.hu/alapitvany oldalon lehet. Minden intézmény vagy tagintézmény 1 db pályázatot küldhet be, melynek a következőket kell magába foglalnia:

  • pontosan kitöltött pályázati adatlap
  • a webes felületen meg kell jelölni az intézménybe járó gyermekek korcsoportját (bölcsőde; óvoda; általános iskola; középiskola) és létszámát
  • ki kell választani a kért ajándék eszközcsomagot.

A pályázati adatlap itt található: Online adatlap >>

Mi változik a korábbi pályázatokhoz képest?

Lényegesen egyszerűsödik a pályázati folyamat: a pályázó intézménynek nem szükséges külön megvalósítási és költségtervet kidolgoznia és benyújtania, hiszen pénzösszeg helyett az alapítvány kész programot illetve eszközöket biztosít számára, összesen 150 000 Ft értékben. A választási lehetőségeket a kitöltés során a webes felület automatikusan felkínálja.

Hogyan valósul meg a közlekedésbiztonsági élményprogram?

A félnapos közlekedésbiztonsági élményprogramot a Generali a Biztonságért Alapítvány szerződött partnere valósítja meg az intézményben, a nyertes intézménnyel való előzetes egyeztetés alapján, az intézmény adottságaihoz igazítva a programot. Bölcsődék esetén élményprogram helyett kibővített közlekedésbiztonsági eszközcsomagot, játékokat biztosítunk.

A program tartalma:

A félnapos (2-4 órás) közlekedésbiztonsági élményprogram szakmai partnerünk által biztosított mobil KRESZ pályán vagy kerékpáros ügyességi pályán valósul meg az intézmény telephelyén, melyhez a közlekedési eszközöket és az animátorokat is biztosítják. A közlekedésbiztonsági élményprogram mellé ajándékcsomag választható, mely közlekedésbiztonsági eszközökből, játékokból, védőfelszerelésből áll).

Kik a nyertesek?

A pályázati feltételeknek megfelelő pályázatok közül közjegyző jelenlétében sorsolással kerül kiválasztásra 50-50 intézmény, amelyekben alapítványunk szakmai partner közreműködésével megvalósítja a közlekedésbiztonsági élményprogramot és biztosítja a kiválasztott eszközöket, intézményenként összesen 150 000 Ft értékben.

Mit kell tennie a nyertes intézménynek?

A nyertes intézményekkel a program kivitelezője közvetlenül felveszi a kapcsolatot az időpont illetve a helyi adottságok egyeztetése céljából. A megvalósult programot követően a beszámolót a webes felületen kell feltölteni, annak tartalmaznia kell egy rövid leírást és fotókat a megvalósult programról, valamint az eszközök átvételét igazoló bizonylatot.

A pályázat ütemezése

2017 nyarán és őszén 50-50 intézményt sorsolunk ki, ennek megfelelően két pályázatot hirdetünk 2017-ben. Az első pályázaton nyertes intézmény a 2. pályázaton nem vehet részt.

Őszi pályázat ütemezése

A pályázat kiírása: 2017. szeptember 1.
A pályázat benyújtási határideje: 2017. november 15.
Sorsolás: 2017. december 15.
A nyertesek névsorának közzététele: 2017. december 20.
Kapcsolatfelvétel a nyertes intézményekkel: 2018. január
A megvalósítás időszaka: 2018. március 15. és június 15. között
A beszámoló határideje: 2018. szeptember 30.

 

 

Forrás: http://alapitvany.generali.hu/kezdemenyezes.php?id=80

Kategória: Pályázatok