Szeretsz rajzolni? Színezni? Rajzban mesélni? Van kedvenc rajzfilm figurád vagy egy mesebeli barátod, akit szívesen lerajzolnál? Szívesen emlékszel vissza egy jelenetre egy mesefilmből? Vagy azt lenne nagyon jó lerajzolni, hogy milyen volt, amikor az egész család együtt megy moziba?
Ha a Rajzfilmünnep neked is eszedbe juttat egy kedves képet, emléket, amit szívesen megosztanál, Rajzold le nekünk! Pályázz és nyerj!
A pályázatra 14 év alatti gyerekek alkotásait várjuk.

 

Hogyan tudsz jelentkezni és leadni a rajzodat?

Kérlek, egy A4-es papírra készítsd el alkotásod. Amikor készen vagy, fényképezd le. Használj nagy felbontású fotót.
Ezután nincs más dolgod, mint szólni anyukádnak vagy apukádnak, hogy töltsék ki a regisztrációs űrlapot és csatolják a lefotózott alkotásod.
2017.november 5-ig tölthetitek fel rajzaitokat.
A beérkezett alkotásokat feltöltjük a www.rajzfilmunnep.hu oldalra egy galériába és az Országos Rajzfilmünnep hivatalos Facebook oldalára. A „Rajzfilmünnep Rajzban” pályázat minden résztvevőjét e-mailben értesítünk képe beérkezéséről.

 

Nyeremények

Minden résztvevőt megajándékozunk egy letölthető Kufli-színezővel és egy 5% kedvezményre jogosító KEDDShop kuponkóddal, melyet a https://www.keddshop.hu/hu/ webáruházban egyszeri vásárlás során használhatnak fel. Mind a színezőt, mind a kuponkódot e-mailben juttatjuk el a résztvevőkhöz.
A résztvevők között 4 db 5.000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki, melyet a KEDDShop webáruházában használhatnak fel. (https://www.keddshop.hu/hu/)
November 8. és 15. között közönségszavazást tartunk az Országos Rajzfilmünnep Facebook oldalán. A november 15-ig legtöbb ‘like’-ot összegyűjtő alkotás szintén egy 5.000 Ft értékű KEDDShop vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb.

 

A teljes játékszabályzatot az alábbi linken találjátok: Rajzfilmünnep Rajzban játékszabályzat
Ha bármilyen kérdés felmerülne a pályázattal kapcsolatban, a kapcsolat@rajzfilmunnep.hu címre küldjék el nekünk.

Van kedved rajzolni? Akkor hajrá!
A Rajzfilmünnep csapata
Forrás: https://rajzfilmunnep.hu/rajzfilmunnep-rajzban/

Kategória: Pályázatok