Iskolás osztályok és óvodai csoportok segítésre fel!
Kórházak gyermekosztályain fekvő gyerekek mesedoktor vizitjein és nélkülöző családok támogatásakor a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesedoktorai és önkéntesei más segítség mellett csokoládét is osztanak. Óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok részvételével a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok “Szeretetcsoki” csokoládé gyűjtő akciót szervez. A csoportok a közösségükben összegyűjtött tábla csokikkal segítik az alapítvány fontos gyermek és családvédelmi tevékenységét, az alapítvány a legtöbb csokit beküldő csoportokat megjutalmazza.


Értékes díjazás!
A legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat a 2018. év január közepén 200.000. Ft díjazásban részesül, a második legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 60.000. Ft díjazásban részesül, a harmadik legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 40.000. Ft díjazásban részesül.

Mindenki nyer, hiszen adni örömteli dolog!

Nyomtasd ki a csokigyűjtés felhívás plakátját:
www.szeretetcsoki.hu/2017-mesedoktor-csoki-matrix.pdf

Teljes ismertető itt: www.szeretetcsoki.hu

Mátrix_csoki

Teendők / folyamatok:
1. Csoporton / osztályon belül gyűjtsétek össze a beküldeni szándékozott csoki mennyiséget.
2. Ha összegyűlt a mennyiség, a lent megadott címre futárszolgálattal / postán (vagy időpont egyeztetés után személyesen) a csomagot (határidőn belül) el kell juttatni.
3. A beérkezett csomagokban lévő csokoládék száma szerinti sorrendben a beküldők listája elérhető lesz a www.mesedoktor.hu/szeretetcsoki oldalon.
4. A legtöbb csokoládét beküldő csapatokat (a díjazottakat) a csapat által megadott elérhetőségen az alapítvány külön is kiértesíti!

Fontos:
– A csapatok díjazásához kapcsolódó csokigyűjtés 2017. november 25 – től 2017. december 15-ig tart (feladás utolsó napja),
– Fontos, hogy a beküldött csokik a támogatottak egészsége érdekében legalább három hónapos szavatossággal kell rendelkezzenek, illetve bontatlan csomagolású legyen!
– Egy – egy tábla csokival egyenértékű egy – egy csomag új 6-12 színű ceruza vagy új filctoll készlet vagy új gyurma vagy új zsírkréta készlet vagy új tempera (vízfesték). Ezeket a csokik mellé kell tenni a beküldendő csomagba.
– A csoport által beküldött csomagnak tartalmaznia kell a beküldött csokik számát, a beküldő csoport / osztály nevét, kapcsolattartó telefonszámát, postacímét, e-mail címét is!
– A csokik mellé kézzel készített rajzok, versek, üzenetek vagy egyéb alkotások kapcsán a legkiemelkedőbb beküldő csoport (a beküldött csokik számától függetlenül) különdíjat kap!

Beküldési cím:
Mátrix Közhasznú Alapítvány
6720 Szeged, Arany János utca 7., 1/116. terem.

Információs telefonszám:
+36-20-929-81-81. (munkanapokon, munkaidőben)

Idén segíts Te is egy csokival!
A jótékonysági csokigyűjtő akció jóvoltából a Mátrix Közhasznú Alapítvány ezer Mikulás csomagot, az alapítvány mesedoktorai kórházi jótékonykodás során több ezer csokit és mesekönyvet oszt szét. Az alapítvány a Centerke Adományozó Központban a nagycsaládosok és hátrányos helyzetű gyerekeket ajándékoz meg, illetve olyan családokat támogat, ahol anyagi nehézséget okoz az ajándékozás. A legapróbbnak tűnő felajánlás is óriási segítség, köszönjük!

Segítsünk közösen!

További információ: https://szeretetcsoki.hu/

Kategória: Hírek