ERASMUS+ A KÖZNEVELÉSBEN

Az Erasmus+ támogatja a tanítás és a tanulás minőségének javítását az óvodában, az általános iskolában és a középiskolában. A közoktatásban dolgozók számára lehetőséget nyújt arra, hogy fejlesszék a szakmai készségeiket és európai partnerekkel dolgozzanak együtt. Támogatja a jó példák megosztását és az innovatív megoldások kipróbálását, valamint az iskolán kívüli szereplőkkel való együttműködést.

Continue reading

ERASMUS+ STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK PÁLYÁZATÍRÓ SZEMINÁRIUMOK

Január elejétől indulnak a Tempus Közalapítvány Erasmus+ pályázatíró szemináriumai a köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás és felsőoktatás területén dolgozók számára, melyek a 2017-es stratégiai partnerségek pályázatok elkészítésében nyújtanak praktikus segítséget leendő pályázóinknak!

Continue reading

A NEMZETKÖZI TAPASZTALATOK AZ INTÉZMÉNYÜNK JÓ HÍRNEVÉHEZ IS HOZZÁJÁRULTAK

Több uniós támogatású együttműködést valósított már meg a pécsi Kertvárosi Óvoda. Ezeknek köszönhetően a pedagógusok új nevelési módszereket ismertek meg, az óvodai foglalkozások sokkal színesebbek lettek, emellett számos programot szerveznek a gyerekeknek az intézményen kívül is. Az élményeikről és a tapasztalataikról Schmidt Éva koordinátor és Weizer Józsefné óvodavezető (képünkön) mesélt.

Continue reading