November 9-én megnyitotta kapuit a 17. Országos Mikulás Fesztivál Nagykarácsonyban és december 20-ig várja a kedves látogatókat. Hétfőtől péntekig állandó programokkal várják a kedves látogatókat a Játszóházban. Naponta többször bemutatásra kerül a Zöld Karácsony bábjáték, illetve rendszeres időközönként találós kérdéseket tesznek fel a gyerekeknek, akik azt is megmutathatják, hogy milyen ügyesen táncolnak. Lesznek kézműves foglalkozások és sok-sok játék. Idén újdonságként diavetítést is terveznek.
Hétvégenként a bábjáték mellett mesejátékok, interaktív bohócműsor és gyermekműsorok szórakoztatják a kicsiket a Dunaújvárosi Óvodák óvodapedagógusainak köszönhetően.
Idén is a Rendezvényházban várja a kicsiket és nagyokat a különleges, Zöld Karácsony Óriás Társasjáték. Ennek során egy utazásra hívják a kedves látogatókat, amelyben eljuthatnak mind a négy évszakba, négy kicsi állat otthonába, akiknek segítségével megtudhatják, hogyan kell szelektíven gyűjteni a hulladékot, annak érdekében, hogy ez a csodálatos világ, a Földünk megmaradhasson.www.mikulasfalva.com

Kategória: Hírek