Szinte hihetetlen, de néhány napon belül a 20. születésnapját fogja ünnepelni a RAABE Kiadó. Ez alkalomból számos meglepetéssel kedveskedünk majd ügyfeleinknek.

Egy kis történelem

1948-ban Dr. Josef Raabe egy információs szolgáltatást indított a németországi főiskolák számára. 1964-ben jelent meg a Deutsche Universitätszeitung (DUZ; Német Egyetemi Folyóirat), amit 1979-ben a KLETT csoporthoz került. A szakmai kiadványok számában igazi fellendülés azonban 1992-ben következik be először Németországban, a Raabits nevet viselő kiadványsorozattal, ami pedagógiai módszertani ismeretekkel szolgált. Még ugyanebben az évben Magyarországon, utána 1996-ban Csehországban és Lengyelországban, majd később Bulgáriában, Szlovákiában, Romániában és Franciaországban kezdték meg működésüket a csoport szakkönyvkiadásra specializálódott leányvállalatai.

Az első magyar nyelvű kiadvány 1993-ban jelent meg Korszerű iskolavezetés címmel, majd sorra követték az olyan méltán népszerű kiadványok, mint a Jogfutárok vagy a Kincsestár sorozat. A kiadó 2009 óta rendszeresen szervez szakmai továbbképzéseket, tréningeket, konferenciákat. Portfóliónk 2011-ben gyerekeknek szóló fejlesztőkönyvekkel, felvételi- és tesztkönyvekkel bővült.

20 évesek lettünk!
Idén ünnepeljük 20. születésnapunkat, így rendszeres meglepetésekkel jelentkezünk majd.
Kövesse figyelemmel a honlapon az aktuális híreinket.

Az első meglepetés február 1-jén indul!

Üdvözlettel
Raabe Kiadó

Kategória: Hírek