A Tolnay 100 Emlékév Alapítványa országos jeligés pályázatot hirdet, Tolnay Klári művésznő születésének 100. évfordulója alkalmából óvodák számára.

A pályázat tartalma: Óvodapedagógusok előadásában készüljön dramatikus játék vagy bábjelenet, a Csip-csup csodák rajzfilm sorozat „Az elhalasztott utazás” c. epizódja alapján, szabadon feldolgozva maximum 15 percben. A gyermekeknek szánt produkció kerüljön bemutatásra és rögzítésre (videofelvétel formájában).

Az előadást követően készüljenek síkbeli vizuális alkotások (gyermekmunkák), melyek maximális mérete A/4, óvodánként legfeljebb 5 db alkotás, szabadon választott technikával.

A pályázat benyújtásának módja: A felvett video anyag rögzítése DVD-n, majd a vizuális munkákkal együtt ennek postázása.

Postacím: Klárika 100 Alapítvány 1027, Budapest Tölgyfa utca 14. 1.em. 17.
Kérjük a pályázati anyag beküldésekor a borítékon tüntessék fel a választott jeligét valamint a pályázat címét. Az alkotásokhoz lezárt borítékban feltétlen csatolják elérhetőségüket.

Postázási határidő: 2014. november 22. (szombat)

A pályázat elbírálása: a Körmöci Katalin által vezetett szakértő zsűri várhatóan legkésőbb 2014. december 5-ig elbírálja a benyújtott pályamunkákat. A díjátadóra minden pályázó óvoda meghívást kap.

Pályadíjak:
1. helyezett óvoda: 100.000 HUF
2. helyezett óvoda: 70.000 HUF
3. helyezett óvoda: 40.000 HUF

Különdíj: a legszínvonalasabb gyermekmunka értékes tárgy-jutalomban részesül

Kérdéseikre az alábbi címen kaphatnak választ: tolnay100@gmail.com

[product id=”334″ sku=””]