Közeleg Advent, karácsonyi díszbe öltözik az óvoda, lehet visszaszámolni – most kell a csoportpénzekkel és a pályázaton nyert összegekkel jól gazdálkodni. 

Tudja ezt minden óvónő, kavarog is a rengeteg szempont a fejében, vajon milyen játék lenne idén az, amelyik egyszerre fejleszti a gyerekek kreativitását, és mert valami plusz ötlettel több a „szokványos” játékoknál, figyelmüket leköti, ugyanakkor megbízhatóan jó minőségben készül, ráadásul szűk négy hét alatt könnyedén beszerezhető, így biztos, hogy az óvoda karácsonyfája alatt már ott lesz a csomagban.

Csocsóasztalok, fa építőjátékok és vonatszettek, a kisfiúknak szerelőasztalok, szerelőszettek, kislányoknak játékkonyhák, ahol készülhetnek az első fantáziasütemények, bébijátékok a legkisebbeknek, fejlesztő Noris társasjátékok és kreativitást elősegítő játékok a nagyobbaknak, és persze fa hintacenterek, kerti játékok, hogy tavasszal, ha újra kitágul a tér, a szobán kívül is tartalmasan teljen az idő – csupán néhány termék a www.gyerekjatekok.hu internetes áruházat üzemeltető Réven Kft. kínálatából.

babakonyha.jpg                szereloasztal.jpg
Interneten keresztül gyorsan, praktikusan, megbízhatóan – ez volt az elsődleges cél, amikor a gyermekjátékok forgalmazásával már 7 éve foglalkozó Réven Kft. a www.gyerekjatekok.hu oldal elindításával kiépítette az internetes vásárlás lehetőségét. Mivel korábban is kiemelt figyelmet fordítottak óvodák, játszóházak, közületek kiszolgálására, és referenciáik között számos óvoda, játszóház is szerepelt, kifejezett törekvésük volt, hogy az óvónők dolgát megkönnyítsék. A honlapon minden termékről pontos képet, leírást, részletes információkat tesznek közzé, és a termékek pár kattintással megvásárolhatók, így az utánjárás fáradságát megspórolva is biztos lehet a vásárló, hogy igényeinek megfelelő játékot kap. Az óvodák, közületek ezen kívül speciális kedvezményben is részesülnek, a teljes árú termékeket 17% kedvezménnyel vásárolhatják meg, sőt, 14.000.- Ft feletti vásárlás esetén a játékok házhozszállítását awww.gyerekjatekok.hu az ország egész területén ingyenesen vállalja.

Termékeik közül a fa hintacenterek, játszóterek, játszótéri eszközök kimondottan közületek számára készültek, minden játszótéri eszköz rendelkezik TÜV minősístéssel, amely garantálja, hogy a termékek megfelelnek a legújabb európai követelményeknek (EN 71-1-2-3-8-as szabványoknak).  A 17%-os óvodai kedvezmény természetesen ezen termékek vásárlása esetén is igénybe vehető, és hogy ne kelljen bajlódni az összeszereléssel sem, igény szerint szakszerű telepítés is kérhető.

jatszoter.jpg

Játékok esetében sem mellékes a márka, amely garanciát jelent a termék minőségére. Awww.gyerekjatekok.hu kínálatában megtalálható az óvodák körében nagyon népszerű Smoby kiváló minőségű Ecoiffier játékcsaládja, különböző színű, méretű építőkockákkal, ötletes építőszettekkel, kreativitást fejlesztő játékokkal. Kimondottan óvodás korú gyerekek számára készültek a Noris fejlesztő társasjátékok, amelyek könnyedén, játszva fejlesztik a logikai, érzékelési képességet, miközben a közös játék által segítenek közösségé formálni a gyerekeket.

epitoasztal.jpg                        epitokocka.jpg

A termékekről teljes körű információk, képek a www.gyerekjatekok.hu oldalon találhatóak, illetve a termékek személyesn is megtekinthetők a Budapesten és Balatonalmádiban található márkaboltokban.

Címek:
Babautca Játékbolt: 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.  tel: 06-1-220-54-48
Kerti Játék Centrum: 8220 Balatonalmádi, Fűzfői út 9.  tel: 06-30-696-76-61

Kategória: Játékok