Bizonyára értesült róla, hogy 2013. szeptember 1-jétől az óvodáknak feltétlenül szükséges, hogy az új jogszabályok (új Óvodai Alapprogram, Köznevelési törvény, stb.) figyelembe vételével elkészített egységes dokumentációs rendszerük legyen. E szerint mindenképpen kiemelt helyen kell szerepelnie a gyermekek egyéni, differenciált fejlesztésének, ennek adminisztrációjának, és mindebben nagy hangsúlyt kell kapnia az iskolára való felkészítésnek! Ennek a kialakításában kívánunk segítséget adni az óvodásgyermekek fejlesztését támogató komplex rendszerünkkel. 

A komplex rendszer elemei:

  1. A középsősöknek szóló Oszkár, a kistigris az óvodában foglalkoztató füzetsorozat és 3 szintű differenciálást tartalmazó, évszakokra (ősz, tél tavasz, nyár) épülő projekt rendszerű módszertan. A füzetek ára: 4×590=2360 Ft.
  2. Nagycsoportosoknak szóló Oszkár, a kistigris iskolába megy foglalkoztató (6 füzetből álló) füzetsorozat és a drámajátékokra épülő és 3 szintű differenciálást tartalmazó óvodai foglalkozásokat tartalmazó módszertan. A füzetek ára: 6×590=3540 Ft.

 

ofs_ovoda.jpg ofs_iskola.jpg


Fontos! 

A füzetsorozat segítségével a gyermek egyéni fejlődését nyomon lehet követni és segíti a szülők tájékoztatását. A módszertan támogatja a kiemelt figyelmet igénylő gyermekek differenciált fejlesztését és az óvodai foglalkozások megtervezését. Az új jogszabályoknak megfelelő csoportnapló és gyermekek fejlődését rögzítő lap is tartozik hozzá. 

Akció!
 
Október 10-ig beérkező csoportos rendelések esetén, 10% kedvezményt biztosítunk és a Módszertani füzeteket ingyenesen adjuk az óvodapedagógusoknak! Rendelését várjuk e-mailen a raabe@raabe.hu címre, illetve faxon a 1/ 349-8773-as számon. Kérjük, hogy rendelésén tüntesse fel hogy „Akciós rendelési lehetőség október 10-ig!”