Az E.ON energiavállalat alkotói pályázati felhívása 3-6 éves gyermekek, óvodás csoportok számára “Energiahatékonyság és energiatudatosság a mindennapokban” címmel.

A pályázat célja:
A vállalat a 2012-ben bemutatott, óvodásoknak szóló ‘EnergiaKuckó’ oktatási programjának használóit, illetve az energiatudatosságot építő, energiahatékonysági témára nyitott óvodákat szeretné megszólítani a pályázatban.

A pályázat a magyarországi óvodába járó, 3-6 éves korosztály tagjai számára kínál alkotási, kreatív lehetőséget. A pályázók a témákhoz ötleteket meríthetnek az EnergiaKuckó portálról is:http://www.energiakaland.hu/energiakucko

Pályázók köre:
A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 7. § (1) bekezdés a) pontja szerinti óvodák csoportjai pályázhatnak az alábbi témában:

Mit jelent számodra az energia? Rajzoljatok, fessetek, alkossatok!

Az energia ábrázolása a 3-6 éves korosztály számára: a pályázó óvodás csoportok bármilyen technikával rajzolják, fessék le vagy ábrázolják azt, mi az energia, mit jelent számukra az energia, mi mindenből nyerhetünk energiát. Csoportmunkákat várunk! A pályamunkák elkészítéséhez óvónői segítség igénybe vehető. Fontos, hogy az alkotás során használt eszközök környezetre vagy egészségre ártalmas anyagot nem tartalmazhatnak. A pályázatokat postai úton kérjük eljuttatni. Amennyiben nagy méretű alkotásról van szó, az alkotás fotóját kérjük elküldeni azenergiakaland@eon.hu e-mail címre, vagy feltölteni a pályázat FB oldalára (https://www.facebook.com/profile.php?id=100006622784908 ).

Díjazás:
1. díj: 70 ezer Ft-os játék vásárlási utalvány a Régió Játék kis- és nagykereskedésbe
2. díj: 50 ezer Ft-os játék vásárlási utalvány a Régió Játék kis- és nagykereskedésbe
3. díj: 2 db futóbicikli az óvodai csoport számára

Pályázati feltételeink:
– A pályázaton csak Magyarországon működő óvodák csoportjai indulhatnak.
– Egy pályázó csoport legfeljebb három pályaművet nyújthat be.
– A pályázat akkor érvényes, ha a pályázó a pályázat mellé letölthető adatlapot teljes egészében kitölti és a pályamű mellé csatolja.
– Törvényes képviselő által kitöltött és aláírva visszaküldött hozzájáruló nyilatkozat a pályázaton történő részvételhez feltétel. Kérjük a pályázókat, hogy amennyiben Facebookon töltik fel az alkotásokról készült fotót, a pályázathoz szükséges szülői hozzájáruló nyilatkozatot a FB oldalon privát üzenetben küldjék el, vagy azt külön küldjék el az E.ON Energiakaland e-mail címére:energiakaland@eon.hu.
– A pályázat elbírálása az alkotás ötletének eredetisége, az alkalmazott technikai kivitelezés gondossága, az energiatakarékosság-és energiatudatosság kifejezésének minősége alapján történik.
– A szakmai zsűri döntését követően jogorvoslatnak helye nincs.
– A beérkezett pályázatok alkotói tudomásul veszik és hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályaműveket az E.ON Hungária Zrt. a továbbiakban szabadon felhasználhatja kiadványaiban, marketing vagy promóció céljából, a pályázó nevének feltüntetésével.
– Csak saját alkotásokat fogadunk el. A pályamunkák elkészítéséhez óvónői segítség igénybe vehető.
– A zsűri döntése szerint a legjobb pályázatot készítő gyermekek (óvodai csoport tagjai) kapják meg a verseny díjait.
– A pályázati anyagban megküldött alkotások tekintetében fennálló szerzői jog a pályázót/pályázókat illeti meg.
– A pályázat benyújtásával a pályázó felhatalmazza a pályázat kiíróját arra, hogy a jogi oltalom alatt álló szellemi alkotásokat a pályázat körében felhasználja és a pályázat elbírálását követően nyilvánosságra hozza.
– Az E.ON a változtatás jogát fenntartja.
– A pályázat beküldése az E.ON Hungária megadott címére, a határidőig történik.
– A pályázati határidőt követően beérkezett pályázat érvénytelen.

A beérkező pályaművek értékelése:

A pályázatokat egy 5 tagú szakmai zsűri bírálja el, és 30 napon belül dönt a helyezések és díjak odaítéléséről.

Pályázat nyereményei:
Első, második és harmadik helyezettet hirdetünk a kiírásban található díjazások szerint. A nyertes pályamunkák ünnepélyes díjátadójára 2014 novemberében kerül sor.

A pályázatok postára adásának vagy elektronikus beküldésének határideje: 2014. október 31.
Hiánypótlásra nincs lehetőség.

Cím: E.ON Hungária Zrt. Kommunikációs Osztály
“Energiahatékonyság és energiatudatosság a mindennapokban” pályázat
1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8.

A nyerteseket postai és/vagy elektronikus úton értesítjük, illetve a pályázat eredményét és a pályaműveket az E.ON honlapján közzétesszük.

Amennyiben kérdése van a pályázattal kapcsolatban, az energiakaland@eon.hu email címen kaphat információt.

Pályázati adatlap
Hozzájárulási nyilatkozat

[product id=”334″ sku=””]

Kategória: Pályázatok