Karácsonyi vásár és nyílt próba a Katonában

Karácsonyi vásárt és nyílt próbát tart a hétvégén a Katona József Színház, amely gyerekprogramokkal és koncertekkel várja a közönséget, emellett a Mohácsi János rendezésében készülő Goldoni-darab próbájába is bepillantást enged az érdeklődőknek.

A Katona József Színházban szombaton délelőtt 11 órakor tartják a következő, január 26-ai bemutatójuk nyílt próbáját; Carlo Goldoni A nyaralás című művét Mohácsi János rendezi, akinek ez az első munkája a Katona József Színházban. A főbb szerepekben többek között Fullajtár Andrea, Vajdai Vilmos, Ónodi Eszter és Fekete Ernő látható. A nyílt próbára a belépés ingyenes és előzetes regisztrációt nem igényel – olvasható a színház honlapján.
Péntektől vasárnapig karácsonyi vásárt rendeznek: a kedvezményes színházjegyek mellett koncertekkel, különleges ajándékötletekkel várják az érdeklődőket a színház felújított előcsarnokában.
Péntek este a Pátkai Rozina Quartet, másnap Lázár Mónika és a Pintér Zoltán Trió koncertjét hallgathatja meg a közönség. A szombati író-olvasó találkozón Térey Jánossal, vasárnap Dunajcsik Mátyással találkozhatnak a látogatók. Mindkét nap lesz játszóház és felolvasás agyerekeknek, szombaton kézműves foglalkozás, vasárnap interaktív meseóra színesíti a programokat. A karácsonyi vásár részletes programját a színház honlapján olvashatják az érdeklődők.