Kedves Óvodavezetők! A RAABE AKADÉMIA pályázatot hirdet az Országos Partner Óvodai cím elnyerésére a 2010/2011. nevelési évben. A cím elnyerői különleges előnyöket élvezhetnek, így mindenképpen érdemes pályázni.

Pályázati feltételek 
A pályázó óvoda/tagóvoda nyilatkozatban vállalja, hogy együttműködik a RAABE AKADÉMIA által szervezett óvodai témájú, térségi, régiós vagy országos szakmai konferencia, tréning, előadás, szakmai bemutató szervezésében, mint a program házigazdája, helyszíne a 2010/2011. nevelési évben! 

A pályázati adatlapot határidőben kell visszaküldeni! Határidő: 2010. október 29. (péntek) 
A pályázatot e-mailen, a loczi@raabe.hu címre várjuk. 

Milyen előnyökkel jár a cím elnyerése az óvoda számára?
 
1. A nyertes óvoda a 2010/2011. nevelési évben használhatja a RAABE AKADÉMIA Országos Partner Óvodája címet és logóját. 
2. A címet elnyerő óvodának a nevelési év során ingyenes bemutatkozási lehetőséget biztosítunk a RAABE honlapjain (www.raabe.hu, www.ovonok.hu). 
3. A Partner Óvodával a RAABE AKADÉLMIA együttműködési keretmegállapodást köt, melyben rögzítésre kerül, hogy az óvoda a 2010/2011. nevelési év során 1 fő egy alkalommal ingyenesen vehet részt a RAABE AKAÉMIA valamely rendezvényén, a továbbiakban pedig 5% kedvezményre jogosult a rendezvények részvételi díjából. 

Amennyiben a pályázattal kapcsolatban kérdésük van, Lóczi Tünde projektmenedzser, közoktatási szakértő készséggel áll a rendelkezésükre! (telefon:+36/30-224-3384, e-mail:loczi@raabe.hu

A RAABE AKADÉMIA fővárosi és vidéki óvodák pályázatát is várja!

doc A pályázati adatlap ide kattintva tölthető le