Az EUROPA CANTAT kórusfesztivál szervezősége és a Mosolymanó Egyesület rajzpályázatot hirdet „Te és az éneklés” címen óvodások, kisiskolások és iskolások körében.

A pályázat:

Az éneklés mellett kreatív kicsi művészek alkotásaira is éhezünk! Rajzold meg te is, hogy neked mit jelent az éneklés, te mit szeretsz énekelni, és kikkel! Légy bátor mind a technika, mind a színek terén, alkoss valami nagyon egyedit! A nevezés ingyenes!

NEVEZÉSI FELTÉTELEK

A képek és festmények A4-es méretű papírra készülhetnek, az elkészítéséhez bármilyen anyag felhasználható (ceruza, toll, tus, zsírkréta, vízfesték stb.). Témába nem illő vagy A4-es mérettől eltérő alkotásokat nem tudjuk elfogadni és értékelni.

A szkennelt vagy fotózott pályaműveket a rajzoltam@ecpecs2015.hu email címre várjuk a pályamű címével, az alkotó teljes nevével és életkorával, illetve a pályázó és/vagy a szülő/nevelő telefonszámával és email címével ellátva.

A pályázat kihirdetésének ideje: 2015. május 26. (kedd)

A képek, festmények beérkezési határideje: 2015. június 12. (péntek) 

ÉRTÉKELÉS ÉS SZAVAZÁS

Szigorú szakmai zsűri helyett a döntést a nagyközönségre bízzuk! A beküldött műveket az EUROPA CANTAT XIX Pécs 2015 facebook oldalán https://www.facebook.com/ecpecs2015 tesszük közzé és szavaztatjuk meg három kategóriában (4-6 éves korosztály, 7-8 éves korosztály, 9-10 éves korosztály). A legtöbb kedvelést begyűjtők között az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki kategóriánként:

1. helyezett: REGIO Játék ajándékcsomagja

2. helyezett: Családi belépő  a Bóbita Bábszínház egy szabadon válaszott hétvégi előadására

3. helyezett: Fagyis délután a Capri Cukrászdában

A nyertes pályaműveket a fesztivál ideje alatt július 24. és augusztus 2. között állítjuk ki, hogy a fesztiválra érkezők is megcsodálhassák őket. Kiállítás helyszínét a későbbiekben közöljük.

Közönségszavazás ideje: 2015. június 15. – július 6.

Eredményhirdetés: 2015. július 8. (szerda)

A nyerteseket telefonon és email-ben is értesítjük.

(Forrás: http://ecpecs2015.hu/hu/hirek/93/kreativ-kis-muveszek–figyelem–
Kép: Pinterest)

[product id=”17332″]

Kategória: Pályázatok