A KöBE  pályázatot hirdet gyerekeknek “Így közlekedünk az ovival/sulival” címmel.

A pályázók köre: 
Legalább középsős, de legfeljebb 2. osztályos gyerekek rajzait várják.

A pályázat részletei:
Ti  hogyan közlekedtek az osztállyal vagy épp az ovis csoporttal, amikor együtt sétáltok a városban, vagy épp kirándulni mentek?  Fogjátok egymás kezét, libasorban, az óvó-tanító nénivel együtt haladtok? Rajzold le,  hogyan zajlik egy ovis-sulis kirándulásotok – legyen akár buszos, biciklis túra, vagy akár csak rövid gyalogos kiruccanás a városi múzeumba!

A pályázat feltételei:

  • Ha ősszel már legalább középsőbe mész, de legfeljebb 2. osztályos leszel, akkor küldj egy A/4 méretű rajzot, festményt e-mailben vagy postai úton!
  • A rajzokat két kategóriában bírálják el:  középsős és nagycsoportos óvodások, illetve 1-2. osztályos általános iskolások.
  • Csak 1 rajzzal lehet pályázni!
  • A rajz hátoldalán vagy az e-mailben fel kell tüntetni a nevet, életkort, osztályt/csoportot, postai címet és az e-mail címet, a szülők telefonszámát, továbbá az óvó/tanító néni, óvoda/iskola nevét és címét.

Díjazás

A legjobbnak ítélt  rajzok készítői kerékpárt, rollert, mesefigurás védőfelszerelést Egyszervolt.hu és Traff Park mesekönyvet, társasjátékot és egyéb, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek.

Külön játékos közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazzák a legtöbb rajzot beküldő ovis és sulis csoportot, osztályt is!

A pályázat benyújtása:

A  pályamunkák beküldhetők a rajzpalyazat@kobe.hu e-mail címre jpg formátumban (scannelve) illetve posta vagy személyes úton eljuttathatók a KöBE központi címére (1108 Budapest, Venyige u. 3. ), a borítékon a ” Rajzpályázat” jelige feltüntetésével.

Határidő: 2015. október 6.

Bővebb információ itt található.

(Forrás: palyazatmenedzser.hu)

[product id=”19486″]

 

 

Kategória: Pályázatok