Az E.ON energiavállalat alkotói pályázati felhívása 3-6 éves gyermekek, óvodás csoportok számára Mindenki energiája számít! Te mit teszel, hogy jobb legyen ez a világ? címmel.

A pályázat célja:
A vállalat a 2012-ben bemutatott, óvodásoknak szóló ’EnergiaKuckó’ oktatási programjának használóit, illetve az energiatudatosságot építő, energiahatékonysági témára nyitott óvodákat szeretné megszólítani a pályázatban.

A pályázat a magyarországi óvodába járó, 3-6 éves korosztály tagjai számára kínál alkotási, kreatív lehetőséget. A pályázók a témákhoz ötleteket meríthetnek az EnergiaKuckó portálról is: http://www.energiakaland.hu/energiakucko

Pályázók köre:
A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 7. § (1) bekezdés a) pontja szerinti óvodák csoportjai pályázhatnak az alábbi témában:
Óvodások (3-6 éves korosztály)
Rajzoljatok, fessetek, alkossatok “Mindenki energiája számít, te mit teszel, hogy jobb legyen ez a világ” témában!

Mindenki energiája számít a 3-6 éves korosztály számára: a pályázó óvodás csoportok (!) bármilyen technikával rajzolják le, fessék le vagy ábrázolják azt, mit jelent számukra az, hogy mindenki energiája számít, mi mindent tehetünk, hogy jobb legyen a környezet, ahol élünk. Csoportmunkákat várnak! A pályamunkák elkészítéséhez óvónői segítség igénybe vehető. Fontos, hogy az alkotás során használt eszközök környezetre vagy egészségre ártalmas anyagot nem tartalmazhatnak. A pályázatokat postai úton kérik eljuttatni. Amennyiben nagy méretű alkotásról van szó, az alkotás fotóját az energiakaland@eon.hu e-mail címre kell küldeni.

Díjazás:
1. díj: 70 ezer Ft-os játék vásárlási utalvány a Régió Játék kis- és nagykereskedésbe
2. díj: 50 ezer Ft-os játék vásárlási utalvány a Régió Játék kis- és nagykereskedésbe
3.díj: 30 ezer Ft-os játék vásárlási utalvány a Régió Játék kis- és nagykereskedésbe

A pályázatok postára adásának vagy elektronikus beküldésének határideje: 2015. október 30.

Cím: E.ON Hungária Zrt. Kommunikációs Osztály
“Mindenki energiája számít!” pályázat
1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8.

Bővebb információ itt található:

[product id=”19486″]

Kategória: Pályázatok