Közeledik a Valentin-nap, ami egy újabb apropót biztosít arra, hogy a gyerekek meglepjék egymást, vagy a szüleiket. Most egy olyan ötletet mutatunk, ami cukormentes de mégis nagyon mutatós és könnyen elkészíthető.

Nincs szükség másra, csak az üdvözlőkártya alapját képező erős kartonra, egy műanyag állatfigurára, tollra, ollóra, piros színű filcre, vagy kartonra, ragasztóra és kötözőzsinórra (a karácsonyról maradt is megteszi).

Az angolul frappánsul hangzó “Will zoo be mine?” feliratot is használhatjuk a gyerkőc aláírásával, de helyettesíthetjük is az “Állatira hiányzol!” vagy csak egy egyszerű “Valentin-napra szeretettel” felirattal. A képzeletünkre és a célközönség ízlésére bízhatjuk a szöveget, de a gyerekeket is megkérhetjük, hogy találjanak ki egy odaillő mondatot.

Nincs más dolgunk, mint elkészíteni a lap oldalára a feliratot. Az állatka felkötözésére kilyukasztani a kartont, a zsinór segítségével odarögzíteni, kivágni egy szívecskét filcből vagy piros kartonból, és ragasztóval rögzíteni.

 

Jó munkát és kellemes ajándékozást kívánunk!

 

Kép és ötlet forrása: https://www.popsugar.com