A Raabe Klett kiadó legújabb szolgáltatása, a Raabe eLearning otthonába viszi a tananyagot – és még postaköltséget sem kell fizetnie.

  • Csak egy eszköz, internet és tanulni vágyás szükséges hozzá
  • A rendszer használata és a vásárlás egyszerű
  • Fizetni átutalással lehetséges
  • Témáink között az óvodapedagógusok is megtalálják a számukra megfelelőt

 

 

Távoktatás mindenkinek

A napi munka mellett elég még otthon is megfelelni, elvégezni a szükségeket – sokunknak nem jut mellette ideje arra, hogy egy-egy képzés, workshop kedvéért elutazzon valahová, különösen így van ez sajnos a pedagógusok esetében, pedig ők azok, akik leginkább vágynak a megfelelő továbbképzésekre.

Nekik (is) tökéletes a távoktatásos forma, ahol csak egy eszközre és internetre van szükség a tananyag elvégzésére – már persze azon túl, hogy valaki akarjon is tanulni.

 

Elearning.raabe.hu

Kiadónk új fejlesztése a Raabe eLearning, ahol első körben 15 órás elearning képzéseket találhatnak az érdeklődők. Ezeket a képzéseket természetesen az azokat elvégzők beszámíthatják egyéni pedagógus-továbbképzési kötelezettségük kreditpontjai közé, 15 kreditet lehet egy-egy képzéssel szerezni.

A vásárlás és a tanulás folyamatát igyekeztünk a lehető legegyszerűbbé tenni, hogy felhasználóinknak semmire se legyen gondja, csak a tanulásra, semmire se kelljen felesleges időt pocsékolni, csak a tanulással magával kelljen törődni.

Ha megvan a képzés, amit el szeretne kezdeni tanulni, pár kattintás és néhány adat megadása után már élvezheti is az otthoni tanulás örömeit.

A vásárlás

Az elearning képzés oldalán a „Kezdje el azonnal!” gombra kattintva egy rövid űrlap kitöltésével, néhány, a Tanúsítvány kitöltéséhez szükséges adat megadásával automatikusan létre is jön a személyes felhasználói fiókja. A fiókjába történő bejelentkezéshez és a tananyag eléréséhez szükséges információkat hamarabb megtalálja a megadott email-fiókjában, mint ahogy ezt a néhány sort elolvassa.

És már indulhat is a tanulás.

Ezek után, ha újabb képzést szeretne vásárolni, csak be kell lépnie az oldalon található Ügyfélkapu menüpontra kattintva – ekkor már nem kell megadni semmilyen adatot, a rendszer automatikusan kitölti azokat, az újonnan vásárolt képzés pedig természetesen azonnal elérhető fiókjában.

 

A tanulás

Hogy megkezdje a vásárolt kurzust, csak be kell lépnie az emailben küldött felhasználónevével és jelszavával – ne aggódjon, ha megváltoztatta és elveszett a jelszó, küldünk másikat, ha az elfelejtett jelszó linkre kattint.

Belépés után a jobb felső sarokban található „Képzéseim/tananyagaim” menüpontra kattintva választhatja ki azt a tananyagot, amivel éppen foglalkozni akar.

Tananyagaink ún. leckékre vannak bontva, ezeken belül pedig fejezeteket és alfejezeteket találhatnak. Ha „Tananyagaim csempéről” megnyitja a tananyagot, az egy új ablakban nyílik meg, itt megjelentetheti a tananyag struktúráját, ami a bal oldalon jelenik meg, de navigálhat a nyilak segítségével is a leckék között.

Jó tanulást és jó szórakozást kívánunk – reméljük, hamar megvásárolja első, majd további tananyagát is!