Nem csak országokon, de már földrészeken is átível a Scottie Go! – mozgalom. Olaszország, Ruanda no és persze Magyarország is aktivizálta magát, aminek sok boldog gyermek és néhány önfeledt, tanulással töltött óra az eredménye.

Hogy a pedagógusok mennyire aktívak, kreatívak és leleményesek ha oktatásról van szó, álljon itt egy gyűjtemény, amelyet a Scotti Go!-t használó tanárok és szülők töltöttek fel a Scottie Go! közösségünk oldalára!

„A Coding with Scottie Go! eTwinning projekt első részében a tanulók kollázst készítenek Scottie világáról. Két lengyel iskola tanulói határozták meg, milyen a táj, a növények és az állatok Scottie bolygóján, a csantavéri gyerekek pedig az ott lakók külsejéről döntöttek. Hamarosan a kész munkánkról is töltök fel képet.„

 

Egy videó Olaszországból:

 

Egyik magyar nyertesünk, Czombos Balázs mutatja meg, hogy ő hogyan játszik Scottie-val:

 

 

 

4. osztályos lányok ismerkednek a kódolás alapjaival a Németvölgyi Általános Iskolakönyvtárában, informatika órán.


 
„Ma délután az oviban, a Scottie Go! jegyében telt. Iskolások látogattak meg bennünket, mindkét korosztály játékát kipróbálhatták a gyerekek. Köszönjük nekik, egy csodálatos élmény volt!”

 

“Annyira jól érezték magukat az iskolások az oviban, hogy még:) Nagyon ügyesek voltak a gyerekek-kicsik és nagyok:) Elmondhatom, hogy ledőltek az életkori akadályok – a játékban mindenki nyertes volt: teljesítették a kihívásokat, segítették egymást szépen. Máskor is találkozunk, remélem:) Köszönjük a kedvességet, szeretetet, a meglepetést:)”

 

„Két regisztrált CodeWeek eseményünk lesz a Scotti Go-val: egyik ovisokkal, másik 5. osztályosokkal:) Izgulunk és nagyon várjuk! Számos eseményt szervezünk. Izgalmas 2 hetünk lesz! :)”

 

Scottie Ruandában egy e-learning tematikájú rendezvényen.

 

Nagyon örülünk, hogy ennyien és ilyen sok módon használják a játékunkat. Játszócsoportok, foglalkozások, délutáni baráti összejövetelek alapját is képezheti ez az új hibrid játék. A félig digitalizált félig pedig a hagyományos táblajáték alapjaiból merítkező játékot most bárki megismerheti rendezvényeinken. Budapesten, Győrött és Miskolcon is lehetőség nyílik a kipróbálására.

 

Minden résztvevőnk – és minden vásárlónk – egy ajándék,angol nyelvű, szókincsfejlesztő játékot is hazavihet.

 

Mire vár még? Kattintson az Önhöz legközelebb eső helyszínre, regisztráljon, jöjjön el és érezze jól magát (egy felnőtt 4-5 gyermekkel is érkezhet!):

Budapest, 2018.11.06.

Győr, 2018.11.08.

Miskolc, 2018.11.13.

 

Támogatásért, ötletekért és egy szuper közösségért csatlakozzon a Scottie Go! közösség Facebook-oldalához! Szeretettel várjuk!