50 tipp óvodai udvarunk korszerűsítéséhez

2.540Ft

Hasznos tanácsok a felújításhoz.

Cikkszám: 50TIPP-EBOOK. Kategóriák: , . Címkék: , , , .

Termékleírás

Ezzel az összeállítással az a szándékunk, hogy segítséget nyújtsunk egy szebb és korszerőbb udvar kialakításához, hogy jó ötletekkel szolgáljunk már a tervezés szakaszában.

Hogyan érheti el, hogy fenntartója növelje a felújítások elvégzéséhez szükséges kereteket? Sokat lendíthet az eredmény elérésén, ha már kész tervvel, költségvetéssel, saját erő felajánlásával, az óvodát támogató törvényi előírások ismeretében, partnerként lép fel az önkormányzatnál. Ezekhez ad hasznos tanácsokat kiadványunk.

A kiadványban talál egy színes óvodai udvar tervrajzot, amely javaslatot tesz a játékok, a kerti bútorok és növények optimális elhelyezésére.

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)
Terjedelem: 13 oldal

A módszertani segédanyag elsőként az Óvónők kincsestárában jelent meg, most pedig e-book formájában, külön is megvásárolható.

Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “50 tipp óvodai udvarunk korszerűsítéséhez”