AKCIÓ!

A testtudat kialakításának játékos lehetőségei

3.226Ft 2.903Ft

Termékleírás

Napjainkban a mozgásszegénység, a korlátozott mozgástér, az információs technológia gyors fejlődése, a képi ingerek túlsúlya, az ülő életmód a szenzomotoros rendszer lassabb fejlődését, gyengébb működését eredményezi. Elmaradnak, beszűkülnek a környezetnek azok a fejlesztő hatásai, amelyben különösebb célzott irányítás nélkül, játék közben, a mindennapi tevékenységek közepette, spontán fejlődnek a gyermek képességei. Ezért érezzük fontosnak, hogy a szakembereknek játékötleteket adjunk a gyermek fejlődéséhez és fejlesztéséhez. A test tudatosságát kialakító játékok célja a játék közbeni tanulás, a saját élményen alapuló képességek fejlesztése, a tanulási zavarok korrekciója, a testkép, testfogalom és testséma fejlesztésével. A testkép a saját testről alkotott kép, a saját test megtapasztalása a külső és belső érzetek által. A testkép az önmagukról alkotott tudás alapja, az egészséges személyiségfejlődés elősegítője.

 

 

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)
Oldalszám: 16 oldal


Rosta Katalin írása elsőként az Egyéni fejlesztési, személyre szabott nevelés kézikönyv, 2018  júniusi kötetében jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “A testtudat kialakításának játékos lehetőségei”