AKCIÓ!

Játékos lábtorna óvodásoknak

2.540Ft 2.286Ft

Jól áttekinthető, egyszerűen kivitelezhető gyakorlatok az egészséges kis lábakért.

Termékleírás

A szakorvosok megfigyelése és a szűrővizsgálatok szerint már az óvodáskor kezdetére a gyermekeknél igen gyakori a hanyag tartásból eredő mellkas- és gerincdeformitás, továbbá a lúdtalp első jeleinek megjelenése is. E-bookunk egy olyan preventív jellegű, játékos, mozgásos programot mutat be, mely elsősorban a lábstatikai problémák megelőzésére fókuszál.

 

A gyakorlatok jól áttekinthetők, egyszerűen alkalmazhatók, biztosítják a differenciálás lehetőségét, figyelembe veszik a gyermekek életkori sajátosságait. Segítségükkel módja nyílik az egészségnevelés gyakorlására, a testi képességek mozgásos fejlesztésére, az egészségügyi felvilágosításra, az elmaradt mozgásbeli készségek fejlesztésére. A lábtornagyakorlatok a könnyen beilleszthetők gyermekek hétköznapi életébe.

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 24 oldal


Priskinné Horváth Ildikó írása elsőként a Az egészségfejlesztés nagykönyve kézikönyv, 2018 áprilisi és júniusi kötetében jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.