Játszótéri eszközök a bölcsődében

2.540Ft

A játszótéri eszközök használata különböző veszélyeket, kockázatokat is magában rejt.

Termékleírás

A játszótéri eszközök használata különböző veszélyeket, kockázatokat is magában rejt. A cél az, hogy játék közben a gyermekek ne szenvedhessenek maradandó károsodást, a játszótereken ne történhessenek halálos kimenetelű balesetek.

Megfelelő, a szabványok előírásait figyelembe vevő tervezéssel, anyagválasztással, telepítéssel és rendszeres karbantartással egyes veszélyek kizárhatóak, mások csökkenthetőek, minimalizálhatóak, elfogadható szinten tarthatóak.

Írásunkban összefoglaljuk, hogy mit kell tudni a játszótéri eszközökről egy bölcsődevezetőnek: mik az idevonatkozó jogi szabályozók, milyen papírokkal kell rendelkeznie egy-egy eszköznek, milyen karbantartási tudnivalók vannak velük kapcsolatban.

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 20 oldal


Papp Éva írása elsőként a Bölcsődevezetők kézikönyve című kézikönyvben jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.