Joggyakorlat a közoktatásban – EMMI rendelet magyarázata

9.345Ft

A nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI-rendelet értelmezésének részletes és gyakorlatias magyarázata.

Termékleírás

A nemzeti köznevelési törvény mellett a nevelési-oktatási intézmény működése egészét átfogó végrehajtási rendelet is hatályban van, melynek újdonságai komoly kihívást jelentenek az intézményvezetők számára.

  • Kibővült az iskola tájékoztatási kötelezettsége
  • Dokumentumok felülvizsgálata és azok határideje
  • Óvodaköteles gyermek igazolatlan mulasztása
  • Fegyelmi eljárás lefolytatásának szabályai

Jelen kiadványunkkal célunk az volt, hogy a jogszabály kihirdetése után minél gyorsabban a rendelkezésére bocsássuk a mindennapi vezetői tevékenységet segítő információkat.

Szerzőink – akik valamennyien az oktatásirányításban hosszú évek óta közreműködő jogászok –

  • részletesen bemutatják a nemzeti köznevelési törvény és a végrehajtási rendelet kapcsolódási pontjait, illetve a közoktatási törvény még hatályos paragrafusait és érvényességi időpontjait;
  • felhívják a figyelmet az új rendeletet elődjével, a nevelési-oktatási intézmények működéséről szóló 11/1994. (VI. 8.) MKM-rendelettel összevetve a legjelentősebb változásokra, és
  • közérthetően, a jogalkalmazói szempontokat figyelembe véve vázolják fel a nevelési-oktatási intézmények működését meghatározó új szabályokat.

A kiadványhoz most AJÁNDÉK CD-t adunk, hogy Ön még könnyebben eligazodhasson, tájékozódhasson a terjedelmes mennyiségű tartalomban.

Az ár a csomagolási és postaköltséget nem tartalmazza.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Joggyakorlat a közoktatásban – EMMI rendelet magyarázata”