Kisgyermekek, nagy problémák

10.290Ft

A könyv olyan alapvetõ stratégiákat és mintákat kínál, melyek nagy mértékben megkönnyíthetik a különleges helyzetek kezelését. 

Termékleírás

A pedagógusoknak nap mint nap olyan helyzetekkel kell megbirkózniuk, melyekre nem készít (mert nem készíthet) fel a pedagógusképzés, és sokszor még az akár sokéves tapasztalat sem segít. Egyetlen kiadvány sem vállalhatja, hogy minden egyes gyermek minden problémáját maradéktalanul megoldja, ám a Kisgyermekek, nagy problémák olyan alapvetõ stratégiákat és mintákat kínál, melyek nagy mértékben megkönnyíthetik a különleges helyzetek kezelését.

A Kisgyermekek, nagy problémák cserelapos szerkezetû kézikönyv, amelyet a kiadó rendszeresen kiegészít és aktualizál. A felépítés lehetõvé teszi, hogy a keresett információt a felhasználó gyorsan és egyszerûen megtalálja.

Kiadványunkhoz, amely jelenleg mintegy 400 oldalt tartalmaz, évente 6 alkalommal küldünk kiegészítéseket 96-100 oldal terjedelemben. Minden témát 5-20 oldalas cikkek keretében dolgozunk fel. Az írások az adott témakört szakszerûen és közérthetõen tárgyalják. Minden cikk önmagában, a könyv többi részétõl függetlenül is használható.

Tartalom

A    Együtt a gyerekekért (differenciáló és integráló pedagógiák, intézményi példák, fejlesztõ módszerek, kommunikáció, együttmûködés a szülõkkel és szakemberekkel)
B    Értelmi képességekkel kapcsolatos problémák
C    A nyelv- és beszédfejlõdés problémái
D    Magatartási és beilleszkedési problémák
E    Autisztikus magatartásproblémák
F    Érzékszervi problémák
G    Mozgásproblémák
H    Hátrányos és kisebbségi helyzetbõl eredõ problémák
I     Egészségügyi problémák
J    Jogi háttér
K    Infotéka

 

Formátum: cserelapos kézikönyv
Méret: B/5
Terjedelem: 340 oldal

 

Egykötetes alapmű, melyhez új kiegészítő kötetek már nem készülnek, de a régebbi kiegészítő kötetek a készlet erejéig megvásárolhatóak.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Kisgyermekek, nagy problémák”