Placeholder

Milyen feladatokat ró az óvodákra az egészségvédelmi program

2.540Ft

megalkotása, és megvalósítása

Cikkszám: OEPEBOOK. Kategóriák: , . Címkék: , , .

Termékleírás

Tudományos felmérések sora magyarázza évtizedek óta, hogy baj van a felnövekvő generációk egészségével. Ennek egyik oka az, hogy a gyerekek körében is terjednek az egészséget is megkárosító szokások, a másik, hogy az életmódváltozásokkal együtt járó jelenségek, a mozgásszegénység, a nem megfelelő minőségű és mennyiségű étkezés erősítik ezt a tendenciát.

Az új ágazati szabályozás – mind törvényi, mind rendeleti szinten – kiemelt figyelmet kíván fordítani a felnövekvő generáció egészségének megőrzésére.

Ennek érdekében a törvényben és rendeletben is megfogalmazták a célokat, amelyek új feladatokat jelentenek az intézményvezetők számára.

Az SZMSZ-ben meg kell határozni a gyermekbalesetek megelőzése érdekében hozott intézkedéseket, illetve a védő-óvó előírásokat.

A pedagógiai programnak tartalmaznia kell az intézmény teljes körű egészségfejlesztésével kapcsolatos feladatait, illetve a házirendnek is az egészségfejlesztést kell szolgálnia.

Mindezeket a dokumentumokat 2013. augusztus 31-ig kell felülvizsgálnia az intézményeknek.

Cikkünk segítséget nyújt az óvodai egészségfejlesztési program megalkotásában.

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)
Terjedelem: 14 oldal

Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Milyen feladatokat ró az óvodákra az egészségvédelmi program”