Kosár megtekintése "Laptophasználati szabályzat" sikeresen hozzáadva a kosaradhoz.
AKCIÓ!

Mindenben zene

6.300Ft 5.670Ft

Zenei játékok óvodapedagógusoknak, zenetanároknak

Termékleírás

A Mindenben zene jól bevált kreatív zenei játékokat tartalmaz óvodapedagógusok, zenetanárok, tanítók számára, amelyeket könnyen tudnak bevetni mindennapi munkájuk során.

A játékokat számos alkalommal próbálták már ki a Tesz-vesz muzsika zenei fejlesztő programban, különböző csoportokban, és mindenütt nagy lelkesedéssel fogadták. A játékok könnyen adaptálhatók bármilyen 3–9 éves gyerekcsoportban.

A korszerű kutatásokat, pedagógiai koncepciókat is bemutató, a módszert megalapozó elméleti bevezető után a gyűjtemény több mint 100 játékot tartalmaz, a zenei fejlesztési területek szerint rendezve.

A Tesz-vesz módszer lényege, hogy hétköznapi tárgyakat, játékeszközöket rendhagyó módon emeli be a zenei fejlesztési játékokba, az eszközökkel történő tevékenykedés által aktivizálja, motiválja a gyerekeket, és kreatív gondolkodásra, problémamegoldásra készteti őket, s ezzel segíti zenei képességeik fejlődésén túl egyéb képességeik kibontakozását is.

A gazdagon illusztrált játékleírások számos játékvariációt és különböző nehézségi szintet is felvonultatnak, a hozzájuk kapcsolódó kottapéldák pedig kiegészíthetik az óvodapedagógusok, tanítók, zenetanárok legnépszerűbb dalgyűjteményeit.

A kötet először az Óvónők Kincsestára című kiadványunk részeként jelent meg.

 

Tartalomjegyzék >>

 

Mintaoldalak

További információk

Súly 208 g
Méretek 21 x 15 x 0.8 cm
Terjedelem

152 oldal

Szerző

Hegedűsné Tóth Zsuzsanna

Szerkesztő

Jávorka Gabriella

Tördelő

Sinka Andrea

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Mindenben zene”