Kosár megtekintése "Fejlődés és fejlesztés az óvodában" sikeresen hozzáadva a kosaradhoz.
AKCIÓ!

Óvónők kincsestára

10.290Ft 8.232Ft

Az Óvónők kincsestára cserelapos szerkezetű kézikönyv, amelyet a kiadó rendszeresen –térítés ellenében – kiegészít és aktualizál. A felépítés lehetővé teszi, hogy a keresett információt a felhasználó gyorsan és egyszerűen megtalálja.

 

 

Termékleírás

Abban minden bizonnyal egyetértünk, hogy az óvodapedagógusok rendkívül kreatívak. De a kreativitás fenntartásához sok-sok inspirációra van szükség. Néha elég egy apró ötlet, és máris szárnyakat kap a fantázia: a látottakat továbbgondolva új, saját ötletek születnek.

Erről az inspirációról az ÓVÓNŐK KINCSESTÁRA gondoskodik.

Nem véletlen a címe: igazi kincsestárról van szó!
Speciálisan óvodapedagógusoknak fejlesztett segédanyagokat tartalmaz, amelyek biztosítják a folyamatos szakmai fejlődést az év minden szakában, az óvodai nevelés egészét érintően.


Olvasson bele írásainkba:

Szeretne még jobban megismerkedni kiadványunkkal? Semmi akadálya!

Iratkozzon fel a nyári tematikájú – de egész évben hasznos, négy részes levélsorozatunkra, amelyben az óvodapedagógusok nyári tennivalóival kapcsolatos, hasznos írásokat olvashat:

  • Deákné B. Katalin: Játékok a csoportszobában – Leselejtezzük? Vagy jó lesz még valamire? Mi alapján válogassunk?
  • Kocsis Erika: Játék szabadon – Milyen a jó játék? Mi kell ahhoz, hogy a gyermek szabadon szárnyaljon az általa választott tevékenységben? Tudjuk-e, hogy mikor kapcsolódjunk be a játéktevékenységbe?
  • Csendes Krisztina: Tájházlátogatás óvodásokkal – Miért érdemes beiktatni a programba? Hogyan szervezzük meg? Hogyan segíti ez az óvodai célok elérését?
  • Kocsis Erika: Ovi-tábor, avagy bátorságpróba nagycsoportosokkal – Mik a tábor szervezésének feltételei? Mi legyen a program? Mire kell odafigyelni?

A feliratkozás semmiféle kötelezettséggel nem jár! 🙂


Az Óvónők kincsestára valóban kincset ér.
Az óvodapedagógus szakma egészét átöleli, három területre helyezve a hangsúlyt:

1. Könnyebben tudja tervezni napi feladatait.
A mai gyerekek mások. Közhely, de így van. Okosabbak, ugyanakkor érzelmileg labilisabbak, és a szociális kompetenciájuk is más. A gyermek mindenek felett álló érdeke megkívánja, hogy alkalmazkodjunk ezekhez az új élethelyzetekhez. 
2. Könnyebben tud megfelelni feletteseinek.
A szakmai elismerés mindenki önbizalmára pozitívan hat. De a jó teljesítmény az életpálya-modellnek köszönhetően ma már forintosítva is mérhető. Ez ugye Önnek sem mindegy?
3. Könnyebben tud megfelelni a szülői elvárásoknak.
A mai szülők egyre iskolázottabbak, tudatosabbak. Sokan már nem pusztán óvodát, hanem óvó nénit is szeretnének választani. Ki ne szeretne a legnépszerűbb pedagógus lenni a saját óvodájában?

 


De mitől is olyan különleges az Óvónők kincsestára?

    • Mert az óvodai nevelés minden területén segítségére lesz, mint például: környezeti nevelés, egészségvédelem, ünnepek és jeles napok, barkácsolás és kézimunka, művészeti nevelés, drámapedagógia, érzelmi nevelés, értelmi fejlesztés, és még sorolhatnánk.

 

    • Mert kiemelhető lapjai lehetővé teszik, hogy egy intézményen belül egyszerre többen is használják. Amíg Ön például a húsvéti írásokból merít ötleteket, addig egyik kollégája mozgásfejlesztő játékokat játszhat a gyerekekkel, másik kollégája pedig mesefeldolgozás keretében drámapedagógiai foglalkozást tarthat. Jól hangzik, nem?

 

  • Mert már az alapmű is 400 oldalnyi módszertani segédanyagot tartalmaz, ami az év során folyamatosan bővül az aktuális eseményekhez és jogszabályokhoz igazodva. Így újabb és újabb inspiráló ötletekkel gazdagodik.

Ugye Ön is szeretne szakmailag megalapozott tanácsokat kapni?


Fontos tudnivalók a kiadványról:

Formátum: cserelapos kézikönyv
Méret: A/5
Terjedelem: 400 oldal

 

A megrendelés a kézikönyvre és a kiegészítő kötetekre egyaránt vonatkozik. A kiegészítő köteteket megrendelőink – térítés ellenében – automatikusan megkapják.

 

Az évente 6 alkalommal megjelenő, 96-100 oldalas kiegészítő kötetek oldalára 60 Ft (+ 5% áfa, + csomagolási és postaköltség).
Az előfizetés az alapmű számlázási dátumától számított egy évig érvényes, és automatikusan meghosszabbodik, amíg Ön írásban másképp nem rendelkezik.

 

Az eddig megjelent kötetek tartalomjegyzéke:

Óvónők Kincsestára - Tartalomjegyzék 2019. október
Óvónők Kincsestára - Tartalomjegyzék 2019. október
ovonok-kincsestara-tartalomjegyzek-2019-oktober.pdf
375.2 KiB
96 Letöltés
Részletek

 

 

További információk

Méretek 14.8 x 21 cm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Óvónők kincsestára”