AKCIÓ!

Rejtett képek a legkisebbeknek 2.

890Ft 757Ft

Logikai készség-, kézügyesség- és szókincsfejlesztés

Termékleírás

rejett_kids_head2

A Highlights szerkesztőinek célja, hogy a Rejtett képek™ a legkisebbeknek füzetekkel segítséget nyújtsanak a kisgyermekeknek a hatékony szellemi fejlődésben. Mindegyik kiadvány arra szolgál, hogy felkeltse a gyerekek figyelmét és lekösse őket: a számos elrejtett kép keresése pedig rendre arra ösztönzi a kicsiket, hogy pontos odafigyeléssel sikeresen megtalálják őket.

rejtett_kid_kep

A Rejtett képek™ a legkisebbeknek feladatai a legkisebb gyerekeknek nyújtanak tanulási segítséget. Minden rejtvény a képekbe ágyazott tárgyak gondos vizsgálatára ösztönzi őket. Az elrejtett tárgyak keresése fejleszti a gyerekek részletekre fókuszáló megfigyelését és növeli a koncentrációkészséget, komplex módon fejleszti a 3-6 éves gyerekek vizuális képességeit, logikai gondolkodását, szókincsét, miközben remek szórakozást nyújt, miközben hasznos szokásokat rögzít.

rejtett_kid_1a

A világszerte ismert Highlights izgalmas kiadványai már számos országban bizonyítottak, a sikeres Rejtett képek-sorozatunk után a Rejtett képek a legkisebbeknek is megvásárolhatók!

Ismeri a sorozatba tartozó többi füzetet?

 

rejtett_kids_all

További információk

Súly 77 g
Nyelv

Magyar nyelv és irodalom

Termékcsoport

Készségfejlesztő

Termékjelleg

Fejtörő

Terjedelem

20 + borító

Szerkesztette, Fordította

Temesvári Zsolt

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Rejtett képek a legkisebbeknek 2.”