A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a CBA Kereskedelmi Kft. országos rajzpályázatot hirdet „ Legyen a sport a szenvedélyed! ”

A rajzpályázaton a következő korosztályok vehetnek részt:

• óvodások
• alsó tagozatos diákok
• felső tagozatos diákok

Mindhárom korosztályban 3-3 nyertes kerül kiválasztásra, valamint díjazásban részesülnek a kategóriánként legtöbb pályamunkát benyújtó intézmények is!

A pályázás módja:
 a megadott korosztályban minden természetes személy érvényesen pályázhat, a pályázatra egyénileg lehet nevezni, a pályamunkák mérete: A/4 lakóhely tekintetében a pályázókkal szemben nincs kikötés a szerzői jogok értelmében bárki pályázhat saját művel szakmai képzettségtől függetlenül.

Alkalmazható technikák: 
a pályázók különböző technikákkal dolgozhatnak papírra/vászonra/farostra, készíthetnek rajzot, festményt, kollázst, montázst és mozaikképet.

A pályaműveket az intézmények gyűjtik össze és juttatják el (az óvodák is) a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ területileg illetékes tankerületeinek, akik a Központon keresztül továbbítják azokat a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács részére.
A pályázó gyerekek az alkotások hátoldalára ne felejtsék el ráírni nevüket, életkorukat, lakcímüket, e-mail címüket és telefonszámukat, valamint az oktatási intézmény nevét!

Beküldési határidő: 2014. szeptember 19.

A pályázat forrása:
 http://www.bunmegelozes.info/?q=hu/node/58

[product id=”348″ sku=””]