Lezárult a Madarak és Fák Napjához kapcsolódó rajzpályázatunk 2. körös fordulója, ahol az olvasóink szavazhattak kedvenc alkotásaikra. A like-ok összesítésekor a  közönségszavazat hivatalos időtartama előtt és után leadott like-okat levontuk. Így, a szavazatok alapján 2 pályamű nyerte az értékes Highlights füzetcsomagot.

 

A nyertesek:

 

1. kategóriában (óvoda) Szentlőrinci Kistérségi Óvoda és Bölcsőde Arany János Utcai Telephely, Maci csoport, 6 év

53_20160412_153738

2. kategóriában (alsó tagozat) Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola, 2.a. osztály, 8-9 év

1216_rajz8
 

És hogy mi a nyereményük?

A rajzpályázat főszponzora a Highlights képességfejlesztő füzetek volt. Mit kell tudni a Highlights-ról? Miért képvisel egyedi értéket?

  • Világszerte ismert, a szülők és a gyerekek körében rendkívül népszerű készségfejlesztő füzetek
  • Szórakoztató fejtörőket, izgalmas rejtvényeket tartalmaznak
  • A rendszeres rejtvényfejtés egyszerre fejleszti a kritikus gondolkodást, az érvelést, a vizuális, a logikai, szövegértési és a matematikai készségeket
  • A rejtvények fejlesztik a gyerekek problémamegoldó készségét és kreatív gondolkodásra ösztönöznek
  • A rejtvényfejtés növeli a kitartást és a koncentrációs készséget
  • Azon gyermekek, akik szeretik a fejtörőket, gyorsabban jutnak információhoz, értékelik a helyzetet és találnak megoldást egy-egy problémára

 

Magyarországon jelenleg 4 sorozata kapható:

Rejtett képek (6 füzet)

Rejtett képek a legkisebbeknek (4 füzet)

Agytornász – Kedvenc fejtörők (4 füzet)

Minden … sorozat ingyenes tablet alkalmazással (4 füzet)

 

A füzetek közül szintén Olvasóink választhatták ki egy korábbi szavazás eredményeképpen, hogy melyiket nyerjék a gyerekek.

 

Ezek alapján az ovis csoport minden tagja egy Minden a háziállatokról képességfejlesztő füzetet kap ingyenes tablet applikációval.

 

eldoltbelso1
 

Az iskolai osztályban pedig minden gyerek egy Agytornász – Kedvenc fejtörők 1. füzetet kap.

 

eldoltbelso2
 

A nyereményeket hamarosan csomagoljuk, és postázzuk a nyerteseknek, akiknek ezúton is gratulálunk!

 

Akik nem nyertek, ők se csüggedjenek, hiszen a közös alkotással egy nagyon fontos célt értek el – ami pályázatunk fő célja is volt –, megismerték a Madarak és Fák Napja jelentőségét, a védett madarakat.

Kiadónk továbbá minden pályázónak biztosítja azt a lehetőséget, hogy bármelyik Highlights füzetet megrendelhetik a 15%-os internet kedvezményen felüli plusz 15%-os kedvezménnyel, azaz összesen 30%-os egyedi kedvezménnyel a bolti árhoz képest. Megrendeléseket a www.klett.hu oldalon lehet leadni. Az egyedi kedvezmény az mfn1606 kuponkód megadásával érvényesíthető. Ha az óvoda, iskola több gyermek megrendelését összegyűjti és egyben küldi el, 20 000 Ft összeghatár felett a postaköltséget is átvállaljuk.