Tagadhatatlanul az idei év leginkább várt eseménye volt számunkra a VIII. tanévindító konferenciánk. Nem csak azért volt rendkívüli, mert több mint 200 résztvevőt tájékoztathattunk és láthattunk vendégül, hanem azért is, mert az idén 25. születésnapunkat is ünnepeltük.

 

A rendezvény előkészületei már hónapokkal ezelőtt elkezdődtek, a finisbe érve pedig minden munkatársunk izgatottan és lelkesen készült a nagy napra. Kollégáink mindent megtettek, hogy az egész nap emlékezetes legyen résztvevőink és vendégeink számára. Úgy hisszük ez a küldetés sikerrel is járt.

 

vendégsereg

 

„Én tegnap vettem részt először a tanévkezdő konferencián, nagyon tetszett a rendezvény. A következő években is részt fogok venni rajta.” (H. H. Adrienn)

 

Szaniszló Szilvia, cégünk ügyvezetője nyitotta meg a rendezvényt, amit máris egy meglepetés követett: Sándor Máté és Sándor Bálint csellista testvérpár Vivaldi szonátákat adtak elő.

A zenei műsort Petróczi Gábor szakmai előadása követte. A 2017/2018-as tanév kihívásairól értekező tanügyigazgatási szakértő és igazgató mondandója végére érve vastapsot kapott.

Rövid kávészünet után a munkajogi előadást hallgathatták meg a jelenlévők Dr. Gáspárné Dr. Szokol Márta tolmácsolásában. Az ügyvédnő a munkajog és foglalkoztatási változások témaköréből készült, de más aktualitások is terítékre kerültek.

 

szülinapi torta

Az előadás után érkezett a születésnapi torta, amit Szaniszló Szilvia vágott fel ünnepélyesen.

 

„Én pedig szeretném megköszönni a remek szervezést, a szíves vendéglátást és nem utolsó sorban a szülinapi meglepiket!” (D-K. Hilda)

 

Az ebédszünet ideje alatt a teraszon újabb meglepetéssel kedveskedtünk vendégeinknek: ezúttal egy arapapagájjal készíthettek közös fotót az arra vállalkozók.

Raabe-Klett-papagáj-s

A délutáni szekció-ülések is sikeresen lezajlottak. Minden kedves résztvevőnknek elküldtük az előadások anyagát.

 

 

„Hálásan köszönöm, hogy ott lehettem aug. 24.-én szervezett KONFERENCIÁN! Élmény volt minden előadás, és külön a köszönet a szervezőknek a meglepetésekért!” (P. Renáta)

 

 

 

Köszönjük, hogy velünk tartottak – jövőre találkozunk!

Kategória: EgyébHírek