A Raabe Klett Kiadó mindig is ismert volt megbízható, minőségi tartalmairól és arról, hogy sosem félt belevágni valami újba. Most ismét valami újdonságot találtunk ki – elindulnak elearning, azaz távoktatásos képzéseink, amelyeket egész novemberben 20% kedvezménnyel vehet igénybe!

  • A Raabe eLearning a tananyagot az otthonába hozza
  • Nem kell távoli helyszínekre utaznia, nincs szükség szállásra, akár otthon, az ebéd utáni ejtőzés során is elkezdheti tanulmányait
  • Elérhető árú képzéseinkkel akár 15 kreditpontot is gyűjthet
  • Képzéseink száma folyamatosan bővül, mindenki találhat a számára megfelelő témát
  • Szerzőink tapasztalata és korábbi munkáik a garancia a tananyag szakmai tartalmára

A Kódolás hónapja

Októberben rendezik évek óta a Kódolás hetét, amire az első alkalommal nagyjából tízezer érdeklődő jelentkezett – 2018-ban már a hatodik alkalommal kerül megrendezésre, Európa szerte százezrek vesznek részt a programokban, Afrikában és Ázsiában is lehet csatlakozni.
Magyarország sem marad ki a programozás ünnepéből, idén is több száz intézményben lehetett valamilyen kapcsolódó rendezvényen ismerkedni a programozással, kódolással.

Ugyan a rendezvényt még mindig a Kódolás Heteként ismerik, már legalább két hétig tart, és ezen a két héten is lehet eseményeket szervezni – így nem csúsztatunk sokat, ha inkább már a kódolás hónapja lenne a megfelelő kifejezés.

Nem véletlenül időzítettük a rendezvénysorozat végére legújabb fejlesztésünk, a Raabe eLearning fejlesztését.

 

 

A Raabe eLearning indulása

Ahogy a diákok, gyerekek is egyre többen ismerkednek a kódolással, a programozás alapjaival, úgy a pedagógusok közül is egyre többen döntenek úgy, hogy a 21. század (és a gyerekek) igényeinek megfelelően képezzék magukat akár a lehetséges IKT kompetenciák terén, akár egyéb területeken.

 

Ugyanakkor egyre kevesebb időt tudnak viszont utazásra szánni, képzésekre járni, szállást fizetni – ezért egyre többen döntenek úgy, hogy az elérhető elearning, azaz távoktatásos képzéseken szerzik meg a szükséges tudást.

 

Erre az igényre válaszul döntöttünk úgy, hogy a megszokott és elismert termékpalettánk mellé elindítjuk távoktatásos képzéseinket, ezzel is támogatva pedagógusaink önképzését, a fejlődést, hiszen ez mindannyiunk érdeke.

15 órás elearning képzések

Képzéseink 15 órás elearning képzések, így azokról tanúsítványt is tudunk kiállítani, mellyel 15 kreditpontot számíthat be a pedagógus továbbképzési kötelezettsége során. Távoktatásos képzéseink teljes mértékben online végezhetőek, nincs szükség utazásra, akár otthon, akár a tanáriban, akár vonaton is elérhetőek, csak internet, egy eszköz és a vágy a tanulásra szükséges hozzá.

 

Képzések mindenkinek

Képzéseinket úgy terveztük, hogy az oktatás összes szereplője találhasson valamit, ami megfelel számára, legyen óvodapedagógus, általános iskolai tanár, iskolatitkár vagy intézményvezető – de akár a szülők is találhatnak számukra megfelelő anyagot.

 

A folyamatosan bővülő témák között megtalálhatóak a népmesék, a kiégés, a stressz, de említhetném a közösségi médiát vagy akár az iskolatitkár számítógépét vagy kisgyermekek médiatudatos nevelését.

 

Keresse fel oldalunkat az elearning.raabe.hu oldalon, válogasson képzéseink közül – és ne feledje, akár 15 kreditpontot is gyűjthet képzéseinkkel!

A 20%-os kedvezmény érvényesítéséhez fizetésnél használja az bev20elearn kódot!

Jó tanulást kívánunk! 🙂