Üzleti szempontból számtalan előnyét sorolhatnánk az előfizetéses modellnek, de vajon miért éri meg magánemberként vagy akár intézményként előfizetnünk egy-egy folyóiratra vagy kiadványra? Ezt járjuk most körbe!

Megbízhatóság

Ha előfizetésre adjuk a fejünket, biztosak lehetünk abban, hogy a benne foglalt cikkek, írások mindig hitelesek, a megfelelő szakember tollából származnak, és gondosan ellenőrzött, szakmailag felkészült szerkesztők, tördelők keze munkáját dicsérik. Nem kell ellenőrizni, hogy egy adott jogszabály tényleg létezik-e, tényleg arról szól-e, mint amit a kiadványban olvasunk, mert biztosak lehetünk abban, hogy a kiadó nem engedheti meg magának a félreinformálás luxusát.

Reklámmentesség

Rengeteg ingyenes anyag, információ érhető el online is – szerencsére – azonban ennek hátulütői is lehetnek. Mint például:

  • nem teljes anyagot olvashatunk, csak egy-egy kiragadott részletet,
  • a leírás alatt, mellett, benne előfordulhatnak zavaró, felugró reklámok, feliratkozásra ösztönző pop-up ablakok,
  • nem mindig győződhetünk meg az olvasottak hitelességéről, megbízhatóságáról.

 

Garantáltan szakmai

A neten található rengeteg olvasnivaló közül gyakran nem tudni elsőre hogy egy véleménycikket vagy egy blogbejegyzést, esetleg ténylegesen szakmai tartalmat olvashatunk. Az előfizetésünkben megjelenő hosszabb lélegzetvételű írások mindig az érdeklődésünknek megfelelőek.

 

Mindig kéznél van

Míg az online hírek világában jövünk-megyünk, kattintunk a hírek között, nem mindig találunk vissza egy-egy érdekesebb oldalra. Ha nem mentettük el az adott cikket vagy oldalt, sokszor bottal üthetjük az egyébként hasznos hír nyomát. Az előfizetésünk legújabb számát mindig megtalálhatjuk a polcunkon vagy az íróasztalon.

 

Megfizethető

Sokan kifogásolják a kiadványok, előfizetések árát, pedig ha jobban belegondolunk, nem kerül többe egy internet-előfizetésnél vagy mobil-előfizetésnél, de az biztos, hogy napi egy kávé vagy tea árából kijövünk. Ha végiggondoljuk, hogy hány ember munkájának eredménye egy-egy ilyen kiadvány, talán még kevésnek is tűnhet ez az összeg. A szerzőtől a postáig ugyanis minden költséget fedeznek az előfizetések árai.

 

Ha kedvet kapott, vágjon bele az érdeklődésének megfelelő előfizetésbe:

Megnézem az előfizetéseket!