Talán soha nem volt még ennyire fontos, hogy pedagógusként és magánemberként is odafigyeljünk magunkra, mentális, lelki és testi egészségünkre. Épp ezért ajánljuk most a pedagógusok jólétével, fejlődésével kapcsolatos e-learning képzéseinket és módszertani szakkönyveinket kedvezményesen. Ismerje meg őket, és válassza ki a kedvére valót!

Karriertervezés, karriermódosítás: hogyan?

A Karriertervezés, karriermódosítás: hogyan? című tananyag célja, hogy felhasználójának naprakész tudást adjon a karriertervezés elméleti hátteréről és alkalmazott technikáiról. Ennek érdekében előbb a személyes életút és a karrierfolyamat összefüggéseit elemzi, majd az énazonos pályaidentitás kérdéseire ad választ, később az életútelemzés tipológiájával foglalkozik, és a legfontosabb karrierfelfogásokat mutatja be. Foglalkozik a női és férfi karrierfolyamat különbségeivel, a karriersiker élményével, végül az önmenedzselés alkalmazott technikáit részletezi és irodalomjegyzékkel segíti a felhasználó munkáját.

 

18.900 Ft helyett most csak 13.230 Ft!

Tovább a képzéshez!

Személyes fejlődési elvárások, önmegvalósítás – hogyan feleljünk meg ezeknek?

Abraham Maslow szinte már közhelyszerű hierarchiájának csúcsán sokak szerint az önmegvalósítás szükséglete áll. Miután a szervezetek és a munkaerőpiac egyre inkább globálissá vált, a vállalatok a személyes fejlődés felelősségét az egyénre helyezték át. A szervezeteknek érdemes észrevenniük, hogy a személyes fejlődés gazdasági értéket teremt, a szervezeti eredményesség nem a top menedzser bölcsességéből ered, sokkal inkább a munkavállaló kezdeményezőkészségéből, kreativitásából és tudásából.

 

18.900 Ft helyett most csak 13.230 Ft!

Tovább a képzéshez!

 

Munka és magánélet összehangolása, munka és család

A munka és a család két fontos része az emberi életnek, amelyek a legnagyobb szervezőerővel bírnak. Összeegyeztetésük nehéz feladat, hiszen rengeteg olyan elvárás fogalmazódhat meg, amelyeket össze kell hangolni és ezek gyakran ütköznek egymással. Ezek az elvárások tartalmazzák az elvárt viselkedési mintákat, így rengeteg potenciális konfliktust hordoznak magukban.

 

18.900 Ft helyett most csak 13.230 Ft!

Tovább a képzéshez!

 

 

Kedvezményes szakkönyvek pedagógusoknak

 

 

Kedvezményes e-bookok pedagógusoknak