Kórházak gyermekosztályain fekvő gyerekek mesedoktor vizitjein és nélkülöző családok támogatásakor a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesedoktorai és önkéntesei más segítség mellett csokoládét is osztanak. Óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok részvételével a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok ‘Szeretetcsoki’ csokoládé gyűjtő akciót szervez. A csoportok a közösségükben összegyűjtött tábla csokikkal segítik az alapítvány fontos gyermek és családvédelmi tevékenységét, az alapítvány a legtöbb csokit beküldő csoportokat megjutalmazza.

Értékes díjazás!
A legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat a 2021. év január közepén 250.000. Ft díjazásban részesül, a második legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 150.000. Ft díjazásban részesül, a harmadik legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 100.000. Ft díjazásban részesül. Pályázz, gyűjts csokit és csokigyűjtéssel induljon csapatod a díjazásért!

Mindenki nyer, hiszen adni örömteli dolog! Segítsünk Együtt!

Teendők / folyamatok:
1. Csoporton / osztályon belül gyűjtsétek össze a beküldeni szándékozott csoki mennyiséget.
2. Ha összegyűlt a mennyiség, a BEKÜLDÉSI címre futárszolgálattal / postán (vagy időpont egyeztetés után személyesen) a csomagot (határidőn belül) el kell juttatni.
3. A beérkezett csomagokban lévő csokoládék száma szerinti sorrendben a beküldők listája elérhető lesz a www.mesedoktor.hu/szeretetcsoki oldalon.
4. A legtöbb csokoládét beküldő csapatokat (a díjazottakat) a csapat által megadott elérhetőségen az alapítvány külön is kiértesíti!

Fontos:
– A csapatok díjazásához kapcsolódó csokigyűjtés 2020. november 04 – tól 2020. december 10-ig tart (feladás utolsó napja),
– Fontos, hogy a beküldött csokik a támogatottak egészsége érdekében legalább három hónapos szavatossággal kell rendelkezzenek, illetve bontatlan csomagolásúak legyenek!
– Egy – egy tábla csokival egyenértékű egy – egy csomag új 6-12 színű ceruza vagy új filctoll készlet vagy új gyurma vagy új zsírkréta készlet vagy új tempera (vízfesték), kártya, puzzle, társasjáték, mesekönyv, plüss. Ezeket a csokik mellé kell tenni a beküldendő csomagba.
A csoport által beküldött csomagnak tartalmaznia kell a beküldött csokik számát, a beküldő csoport / osztály nevét, kapcsolattartó telefonszámát, postacímét, e-mail címét is!
– A csokik mellé kézzel készített rajzok, versek, üzenetek vagy egyéb alkotások kapcsán a legkiemelkedőbb beküldő csoport (a beküldött csokik számától függetlenül) különdíjat kap!

Csokigyűjtés felhívás nyomtatható plakátja letölthető: IDE KATTINTVA

Beküldési cím:
Mátrix Közhasznú Alapítvány, 6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.

Információs telefonszám:
+36-20-929-81-81. (munkanapokon, délelőtt 9-11 óra között)

Idén segíts Te is egy csokival!
A jótékonysági csokigyűjtő akció jóvoltából a Mátrix Közhasznú Alapítvány ezer Mikulás csomagot, az alapítvány mesedoktorai kórházi jótékonykodás során több ezer csokit és mesekönyvet oszt szét. Az alapítvány a Centerke Adományozó Központban a nagycsaládosok és hátrányos helyzetű gyerekeket ajándékoz meg, illetve olyan családokat támogat, ahol anyagi nehézséget okoz az ajándékozás. A legapróbbnak tűnő felajánlás is óriási segítség, köszönjük!

Pályázat iskolás és ovis csoportoknak
A jótékonysági csokigyűjtő akció alapvetően egy jótékonyságon alapuló, közösséget megmozgató, iskolásokat, ovisokat, szülőket összefogó közösségi pályázat. A legtöbb csokit összegyűjtő csapatok, azaz a legjótékonyabb közösségek díjazásban részesülnek! A pályázati programon kívül induló csapatok is nagyban segítik a beteg gyerekek és a rászoruló családok támogatását, hiszen segíteni és adni jó dolog! A résztvevők támogatásukkal példát mutatnak.

Egyéni támogatóként a csoportos versenyen kívül magánszemélyek, cégek, családok tábla csoki felajánlásait is szeretettel várjuk a Szeretetcsoki oldalon megadott beküldési címre.

Forrás: szeretetcsoki.hu

Kiemelt kép: Food photo created by pvproductions – www.freepik.com