Üdvözöljük a XII. Raabe Tanévindító Konferencia nyitó oldalán, amely 2021 augusztus 26-án kerül megrendezésre, és ahol az ország élén járó szakértői osztják meg tudásukat minden résztvevővel! 🎓

A visszatérő vendégek által jól ismert helyszínen találkozunk augusztus végén, az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. 

Idén a részvétel védettségi igazolványhoz kötött!

Miért érdemes csatlakozni a XII. Raabe Tanévindító Konferenciához?

Minden éveben nélkülözhetetlen információkat osztanak meg előadóink, ami most különösen igaz idén. Egy olyan nehéz időszakon vannak túl a pedagógusok és az intézményvezetők, amely változást hozott nemcsak a magánéletben, hanem leginkább a szakmai pályájukon. Többek között ezeket a változásokat, akadályokat is segítünk gördülékenyen menedzselni.

Óriási segítséget jelent, ha vezetőként részt veszünk egy olyan konferencián, ahol egyetlen nap alatt számos fontos kérdésre választ kapunk.

Hogyan tovább? Milyen változások lépnek életbe az intézményekben? Milyen jogszabályváltozások befolyásolják az óvodák és iskolák működését a 2021/2022-es nevelési-oktatási évben? Hogyan változik a munkajog? Milyen teendők várnak az iskolaigazgatókra, óvodavezetőkre 2021/2022-ben?

A hagyományokhoz híven a tartalmas szakmai nap két részre oszlik. Délelőtt az aktuális tanügyigazgatási tudnivalókkal, a tanév rendjéhez kapcsolódó vezetői feladatokkal, a foglalkoztatással összefüggő munkajogi szabályokkal  ismerkednek meg a résztvevők. Ezek azok a témák, amelyek minden intézményvezetőt érintenek. Délután viszont szekcióülések alakulnak: óvodai, iskolai. Olyan speciális témákat érintenek a neves előadók, amelyek az adott intézménytípusban fordulnak elő.

Vegyen részt elgondolkodtató vitákon! Tanévindító konferenciánkon szakértőinkkel és az Önhöz hasonlóan tapasztalt kollégákkal módja nyílik minden aktuális kérdést átbeszélni, hogy a 2021/2022-es nevelési-oktatási év gördülékeny legyen!

A Raabe Tanévindító Konferencia minden évben olyan összejövetel, ami a nélkülözhetetlen információk mellett jó hangulatban, finom kávék és szendvicsek társaságában zajlik.

📝 Jelentkezés: https://raabe.hu/trainings/tan210826/

 

XII. Raabe Tanévindító Konferenciá

Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001106/2015

A részvétel 6 órában beszámít a pedagógusok kötelező továbbképzésébe, illetve minden résztvevő ajándékba kap egy óriás plakátnaptárt a 2021/22-es tanév rendjével. Igazi kincs ez az igazgatói szoba falán, hiszen minden olyan dátum és esemény szerepel benne, ami egy iskola vagy óvoda életében fontos lehet.

A részvétel díja: 19.900 Ft (+áfa)

📝 Jelentkezés: https://raabe.hu/trainings/tan210826/ 

Szeretettel várjuk az óvodavezetőket, iskolaigazgatókat, közoktatási szakértőket és fenntartók képviselőit a konferenciánkon!