A Bölcsődevezetők Kézikönyve című kiadványunk előfizetői júniusban kapják kézhez legújabb kiegészítő kötetünket. Ebből szeretnénk egy kis ízelítőt adni:

  • Ukrajnából érkező kisgyermekek bölcsődei ellátása – Aktuális és megkerülhetetlen témával foglalkozik írásunk, amely többek között érinti a bölcsődei ellátás igénybevételét, a TAJ-kártya meglétének/hiányának kérdését, a csoportlétszámot és a gyermekétkeztetést.
  • A helyettesítési pótlék értelmezése a bölcsődében – A jogszabály-módosítás közel másfél éve hatályos, mégis sok kérdést vet fel helyes értelmezése és gyakorlatban történő alkalmazása. Írásunkban a helyettesítési pótlék számításának módszerével foglalkozunk és gyakorlati példákat is bemutatunk.

 

 

  • Bölcsődei konyhák hatósági ellenőrzései – Mivel a hatósági ellenőrzéseket nem előzi meg bejelentés, fontos, hogy ne érjen minket váratlanul. Cikkünk végigveszi azokat a dokumentumokat, adatokat, tevékenységeket, melyeket a hatóság részére be/meg kell mutatni egy ellenőrzés kapcsán.
  • Napjaink kihívásai a család és bölcsőde kapcsolatában… – Írásunk a családokkal való hatékony, tudatos kommunikáció szemléletbeli megközelítéseit, alapelveit, módszertani tárházát foglalja össze.

 

Még nem előfizetőnk? Ezen könnyen változtathat!
Ha a két kiadványra egyszerre fizet elő, az első szállítással érkező két alapművet féláron küldjük el Önnek!