Tanítsa Ön is a programozás alapjait a Scottie Go!-val!

A Scottie Go! termékcsalád segítségével akár már 4 éves kortól elkezdhetik a gyerekek az ismerkedést a programozás alapjaival. 8 órás elearning tananyagunkból megismerheti a játék módszertanát, koncepcióját, működésének alapjait, hogy aztán magabiztosan, konkrét tapasztalatok birtokában vezethesse be azt óvodai csoportjában.

 

 

Nem szükséges semmilyen informatikai végzettség a játék folyamatának megismeréséhez, és alkalmazásához.

 

 

 

Sőt! Hogy még könnyebben bevethesse az új játékot a csoportokban (hiszen egy társasjátékot akár az óvoda összes csoportja is használhatja), egy INGYENES  WEBINÁRIUM ELŐADÁST is elérhetővé teszünk az Ön számára, amennyiben megrendeli online tananyagunkat. Liszkai Anikó gyakorló óvodapedagógus beszél a játékról, tapasztalatairól, illetve a Scottie Go! pedagógiai alkalmazásáról.

Az online tananyag ára: 8.900 Ft helyett

most 7.565 Ft

Tovább a tananyaghoz! –>

 

Scottie Go! Basic – az óvodás korcsoport fejlesztő játéka

A Scottie Go! Basic segítségével már a legfiatalabbak is (akár 4 éves kortól) elkezdhetik az ismerkedést a kódolás és az algoritmikus gondolkodás alapjaival, de természetesen az idősebb, kisiskolás korosztály is szórakoztatónak fogja találni.

 

A játék alapja a nagy, kihajtható játéktábla és a Kihívás kártyacsomag, amelyek segítségével a gyerekek különböző kihívásokat oldanak meg, feladatokat készítenek Scottie-nak, míg Ő a Földön keresi űrhajója alkatrészeit. A Basic változattal a gyerekek végigjátszhatják a Scottie Go! Iskolai változatának első 24 feladatát, a Kihívás kártyákkal pedig módosíthatják is azokat, akár teljesen új feladatot, világot létrehozva. 

Bruttó 27.899 Ft

Tovább a játék oldalára –>