Kedves Óvónénik!
Mindig keresitek a gazdaságos, mégis igényes megoldást a csoport tárgyainak megjelölésére?

Joanna vagyok, a www.ovisjel.hu és a www.ovodasjel.hu ‘anyukája’ és remélem megoldást tudok adni erre a problémára. Pécsi cégünk 2008-óta gyárt minőségi bevarrható, öntapadó és felvasalható ovisjeleket. Angol vagyok – talán hallatszik az akcentusomból, bár több mint 20 éve lakom gyönyörű országotokban. Amikor ovis lett a lányom pánikba estem amikor bejelentették, hogy minden ruhájába, cipőjébe kellene tennem óvodai jelet. Varrni nem tudok (ugye angol vagyok), így a hímzés ki volt zárva és nem akartam összefirkálni a lányom holmijait.

 


Igaz a mondás, hogy a szükség találékonyságot szül, és ekkor otthonról kerestem a megoldást a problémámra. Angliában minden gyermek iskola egyenruhában jár, és ennek a megjelölés-technikáját kerestem és áthoztam Magyarországra. Ebből lett a családbarát oldalunk a www.ovisjel.hu ahol igyekszünk minden igényt kielégíteni. Ha kevés pénzből kell megoldani a ruhajelölést, akkor a fekete-fehér vasalható címkét ajánljuk, mely 60 fokon moshatók és soha nem fakulnak ki. Ebből 15db 1cm-es kis jelecske kevesebb mint 200ft-ba kerül! De ha kreatív az anyuka, és valami teljesen egyedit szeretne, akkor a közel 4000 jelünkön felül a saját képeik feltöltésre is van lehetőségük. Abban az esetben, ha az anyuka nem tud se varrni, se vasalni, akkor a saját fejlesztésű Gekko matricákat tudunk ajánlani mely a ruhában található mosáscímkére ragasztható és 20 mosás erejéig mosógépben mosható. A Gekko természetesen minden egyéb tárgyra ragasztható is. Így nincs kifogás, hogy miért halmoznak ruhákat, fél pár cipőket az oviban az elveszett tárgyak polcon.

Amikor ovis volt a lányom én készítettem a matricákat a csoportunknak és láttam milyen szűk a pénzügyi helyzet sok óvodában. Így született meg az intézményi oldalunk a www.ovodasjel.hu. Ezen az oldalon egy terméken belül akár 30 különböző jel választható. Nem kell minden jelből venni 10 db-ot, csak amennyire szükség van. 4 féle méretben kapható, egységes áron. Egy termék csak 995 ft-ba kerül, legyen ez 8 db XL (4x4cm-es) vagy 60 db mini (1x1cm-es) jel. Jelenleg vasalható és öntapadós kivitelben, de idén tervezünk bevezetni a Snippitz (ruhába varható) termékcsaládunkat is, ami olyan anyagból készül, ami puha, vágható mint a papír, tartós és nem fakul. Egy szóval tökéletes! Mindezen felül gyorsan szállítunk alacsony szállítási költségekkel a megrendelt mennyiségtől függetlenül, így bízunk abban, hogy termékeinkkel, szolgáltatásunkkal segíteni tudunk titeket értékes munkátokban. Folyamatosan újulunk és ahogy nőt a lányom, bővült a kínálatunk és már iskolás matricákat is készítünk így segíteni tudunk a szülőket és a nevelők egészen a bölcsitől az iskoláig.
Nyitottak vagyunk új ötletekre. Ha van valami, amivel segíteni tudjuk munkátokat, azt kérem jelezzétek e-mailben az info@ovodasjel.hu címen, vagy a Facebook oldalunkon www.facebook.com/ovodasjel.hu.

Csatlakozz hozzánk ma – várjuk az ötleteiteket, javaslataitokat amivel a gyermekek óvodás éveit szebbé, a ti munkátok pedig könnyebbé varázsolhatjuk.

Kategória: Egyéb