Meghosszabbítottuk Black Friday akcióinkat!

Úgy döntöttünk, hogy néhány közkedvelt kiadványunkat továbbra is óriási kedvezménnyel vásárolhatják meg a pedagógusok, bölcsődei dolgozók. Akciónk december 15-ig tart, és a következő termékeket érinti:

Egyéni fejlesztés, személyre szabott nevelés

A kiadványt ajánljuk a 4-9 éves korosztállyal foglalkozó óvodapedagógusoknak, tanítóknak, akik szeretnének ötleteket és útmutatást kapni a kiemelt figyelmet igénylő gyermekek neveléséhez.

Az Egyéni fejlesztés, személyre szabott nevelés című kiadványunk átfogó ismereteket nyújt a sajátos nevelési igényű, a beilleszkedési, tanulási, magatartási problémákkal küzdő, a tehetséges valamint a hátrányos helyzetű gyermekek neveléséhez-oktatásához.

Egyéni fejlesztés, személyre szabott nevelés

A tudatos vezető

A kiadványban szerzőink nagy és nemes feladatra vállalkoztak: szakmai tapasztalataik alapján a leghatékonyabb menedzsment-eszköztárat átdolgozták a köznevelésben és a szociális szférában dolgozó intézményvezetők számára.

  • Mit jelent a helyzetfüggő vezetés?
  • Miképp segíthet a vezető a csapatának megküzdeni a változással?
  • Hogyan motiváljunk személyre szabottan?
  • Mitől marad évtizedekig együtt egy pedagóguscsapat és miért hullik szét egy másik?

Könyvünket ajánljuk minden óvoda- és bölcsődevezetőnek, aki szeretné intézményét és csapatát a nehézségek közepette is határozottan, tudatos vezetőként irányítani.

A tudatos vezető – Hogyan nyújtsunk biztonságot a változó világban?

E-bookok bölcsődei szakemberek részére

A bölcsődék kedvenc e-bookjait továbbra is 50% kedvezménnyel kínáljuk:

E-learning kedvezmény – most nagyon megéri!

A 15 kreditpontos e-learning tanfolyamokat január 8-ig vásárolhatják meg a tanulni vágyók 18.900 Ft helyett mindössze 9.990 Ft-ért.

További részletek az alábbi képre kattintva:

 

 

Kategória: Hírek