Kiadónk elkötelezett a minőségi kiadványok és a minőségi oktatás irányában. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy  módszertani kiadványainkban olyan foglalkozás-ötleteket adjunk az óvodapedagógusoknak, amelyek segítségével az általuk támogatandónak vélt területeket fejleszthetik csoportjaikban.

Kiadványainkat ajánljuk azoknak, akik még csak most kezdik pályafutásukat; azoknak, akik már gyakorlott óvodapedagógusok, de valami friss, új ötletre vágynak; azoknak, akik régi motorosok, és kíváncsiak van-e még olyan gyakorlat, amit nem ismernek; és általánosságban minden óvodapedagógusnak, akinek nem csak szakmája, de hivatása is a gyermekkel való aktív közreműködés, és közös fejlődés.

 

Az alábbiakban öt olyan módszertani kötetet ajánlunk nekik, amelyekből ihletet meríthetnek:

Mindenben egészség – Módszertani ötletek az egészségfejlesztéshez

Kézmosás, szeretem-nem szeretem zöldségek és gyümölcsök, hogyan védjék meg magukat a gyerekek?, és milyen lenne, ha nem látnának? Rengeteg izgalmas téma, és sok-sok izgalmas foglalkozásötlet az egészségfejlesztéshez, egészségtudatos életmód kialakításához. Ebben a módszertani játékgyűjteményben az egészségfejlesztéshez kapcsolódó játékok amellett, hogy segítenek az egészséges életmódra való nevelésben, további készségeket is fejlesztenek. Ismerje meg jobban a kiadványt ide vagy a képre kattintva!
MOST 6.800 Ft helyett csak 5.440 Ft!

 

Mindenben matematika – Matematikai módszertani ötletek

A matematika körülölel bennünket. Szinte észrevétlenül mutatkozik meg a hétköznapi tevékenységeinkben: például amikor zoknit párosítunk, vagy tornyot építünk: melyik a magasabb? Milyen formákat látunk és használunk? A módszertani kötet egy alapos elméleti bevezető után ajánl olyan, a hétköznapokba könnyen beépíthető tevékenységeket, amelyekkel megalapozhatjuk a gyermekek matematikai gondolkodásmódját. Kattintson ide vagy a képre a részletekért!
MOST 6.300 Ft helyett csak 5.040 Ft!

 

Pedagógiai tervezés az óvodában

A tevékenységek tervezés az egyik legfontosabb eleme mindennapi munkánknak. Tervszerűség nélkül aligha beszélhetnénk tudatos pedagógiai munkáról. Meg kell határoznunk a célokat, feladatokat, módszereket, munkaformákat és eszközöket. De hogyan tegyük mindezt professzionálisan? Melyek a jó tevékenységtervezet jellemzői? Milyen szinteken, mit és hogyan tervezzünk? Ebben lesz segítségére ez a könyv!

Kattintson ide vagy a képre a részletekért! 
MOST 6.300 Ft helyett csak 5.040 Ft!

 

Mindenben zene – Módszertani kötet a gyermekek zenei fejlesztéséhez

A korszerű kutatásokat, pedagógiai koncepciókat is bemutató, a módszert megalapozó elméleti bevezető után a gyűjtemény több mint 100 játékot tartalmaz, a zenei fejlesztési területek szerint rendezve. A Tesz-vesz módszer lényege, hogy hétköznapi tárgyakat, játékeszközöket rendhagyó módon emeli be a zenei fejlesztési játékokba, az eszközökkel történő tevékenykedés által aktivizálja, motiválja a gyerekeket, és kreatív gondolkodásra, problémamegoldásra készteti őket, s ezzel segíti zenei képességeik fejlődésén túl egyéb képességeik kibontakozását is. A gazdagon illusztrált játékleírások számos játékvariációt és különböző nehézségi szintet is felvonultatnak, a hozzájuk kapcsolódó kottapéldák pedig kiegészíthetik az óvodapedagógusok, tanítók, zenetanárok legnépszerűbb dalgyűjteményeit.

Kattintson ide vagy a képre a részletekért!  MOST 6.300 Ft helyett csak 5.040 Ft!

Így előzd meg a tanulási zavarokat! – Óvodai játékgyűjtemény a kognitív készségek fejlesztéséhez

A mindennapi munka egyik legnagyobb kihívása, hogy a gyerekeknek változatos, szórakoztató, de ugyanakkor a fejlődésüket biztosító foglalkozásokat szervezzünk. Egyre több azonban az olyan gyermek, akinek a sikeres iskolai teljesítményéhez nem elégséges a hagyományos óvodai fejlesztés. Ahhoz, hogy ne kudarcként éljék meg az iskolai éveket, már az óvodában tennünk kell: az ő fejlesztésükre jobban oda kell figyelnünk. Játékgyűjteményünk – egy rövid bevezetőtől eltekintve –kizárólag játékleírásokat tartalmaz. Megtalálhatja benne a régi, jól bevált játékokat és a modern pedagógia eszközeként életre hívottakat is.
Kattintson ide vagy a képre a részletekért!  MOST 6.300 Ft helyett csak 5.040 Ft!