Módszertani e-bookok óvodáknak

Májusban az óvodáknak szóló bizonyos módszertani e-bookok árából 30% kedvezményt adunk! Egy jó szakmai e-book lehetőséget ad arra, hogy naprakészek legyünk egy adott témában és fejlesszük a szakmai ismereteinket, vagy éppen megújítsuk a régieket. E-bookjainkat az adott szakterület szakemberei írták. Férjen hozzá bármikor a szükséges információkhoz most kifejezetten kedvező áron!

Ízelítő a módszertani e-book kínálatból:

Az érzelmi intelligencia fejlesztésének lehetőségei óvodáskorban

<yoastmark class=

Az érzelmi intelligencia (EQ) a hétköznapokban való boldogulás alapköve, hatással van arra, hogy a gyermek mennyire sikeres a nevelési-oktatási intézmények világában, majd később a munkahelyén, továbbá a kapcsolatainak minőségét is meghatározza. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy a kognitív fejlesztés mellett már óvodáskorban odafigyeljünk az érzelmi intelligencia fejlesztésére is.

Írásunkban röviden áttekintjük az érzelmi intelligencia fogalmát, területeit, majd az óvodás korosztály értelmi és érzelmi fejlődését, hogy ezekhez a speciális jellemzőkhöz tudjuk illeszteni a fejlesztés lehetőségeit, illetve az ehhez kapcsolódó gyakorlatokat és játékokat.

Most 3.590 Ft helyett csak 2.513 Ft-ért! Tovább az e-bookhoz!

Fontos a tematikus terv – kis-, középső és nagycsoport számára

Érdemes időt és energiát fordítani a tematikus tervre, mert hozzásegít ahhoz, hogy tudatosan és hatékonyan végezze mindenki a munkáját. Kis-, középső és nagycsoportos mintáink hasznos segédanyagok lehetnek a saját, a portfólióba is feltöltendő tematikus terv készítéséhez.

Saját csoportra alakítható, Word formátumú, szerkeszthető dokumentum is rendelkezésére áll.

Most 11.990 Ft helyett csak 8.393 Ft-ért! Tovább az e-bookhoz!

Tartásjavítás óvodai kisszékeken

E-bookunkban egy mindenhol fellelhető bútordarab felhasználásával igyekszünk segítséget nyújtani a prevencióhoz.

A mozgásszegény életmód következtében a hanyagtartás szinte népbetegséggé vált. Mivel a hanyagtartás valamilyen formája szerény becslések szerint is gyermekeink legalább felét érinti, ezért a tartásjavítás fontos részét képezi az óvodai testnevelésnek.

Írásunk részletes foglalkozástervet ad, amelyet szemléletes színes képek egészítenek ki.

Most 3.590 Ft helyett csak 2.513 Ft-ért! Tovább az e-bookhoz!

 

Ismerje meg mind a 12 kedvezményes kiadványt erre a linkre kattintva!