Gyakorlatorientált e-learning képzések óriási kedvezménnyel? Igen!

Hamarosan itt a ballagás, a tanévzáró – megmutatjuk hogyan szervezhet könnyedén és egyszerűen emlékezetes ünnepséget! A kisgyermeknevelőket pedig szó szerint “mesés” ajánlatokkal várjuk!

Ne maradjon le ajánlatunkról és szerezzen kreditpontokat áprilisban is!*

15 kreditpontot érő otthoni képzéseink már 18.130 Ft-ért!

Válassza az online fizetést és kezdjen el tanulni még ma!

 

 

Hamarosan kopogtat az év vége: a gyermekek számára fontos, hogy akár ballagnak, akár a tanévzárón vesznek részt, megfelelő lezárást adjunk. Emlékezetes ünnepséget szervezni nem olyan egyszerű. Vagy mégis? Végigvezetjük a lépéseken. Az érettségihez tanulási módszertani ötleteket adunk a gyerekeknek, a kisgyermeknevelők pedig megtudhatják, hogyan mutassák be a felnőttek világát a gyerekeknek meséken keresztül.

 

Most 30% kedvezménnyel ajánljuk Önnek ezeket a képzéseket!

 

Az e-learning képzések és tananyagok feldolgozásához gyakorlatilag csak internetre és egy megfelelő eszközre van szüksége, így otthon, az intézményében vagy akár a szabadban is tanulhat, ha felszabadul néhány perce.

 

Kedvezményes e-learning kínálatunk áprilisra:

Miért az e-learning?

E-learning képzések bárhol, bármikor

 

Bárhol, bármikor tanulhat!

Az e-learning képzések és tananyagok feldolgozásához gyakorlatilag csak internetre és egy megfelelő eszközre van szükségünk, így akár otthon vagy az intézményében vagy akár a szabadban is tanulhat, hogy ha akad néhány perce.

Széles témaválasztékkal várjuk

Otthoni képzéseink témáit úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a hozzá és szakmájához közelállót. Az e-learning képzések esetében a támogató rendszer, az ún. LMS (learning management system, azaz tanulás menedzsment rendszer) gyakorlatilag végtelen számú képzés és tananyag publikálást teszi lehetővé.

Nem kell vizsgára utazni

Természetesen a tananyaghoz kapcsolódó vizsga is online zajlik, a rendszer automatikusan értékeli azt, s ha megfelelő eredményt ért el a felhasználó, sikeresen el is végezte a tanfolyamot. Ebben az esetben akár tanúsítványt is kaphat a tanfolyam elvégzéséről, mellyel kreditpontokat, beszámítható órákat gyűjthet a 7 éves minősítési periódusához.

Képzéseinkről mondták

 

“Köszönöm, hogy ilyen részletesen olvashattam a robotikáról. Legjobban az a rész tetszett, ahol bemutatták, hogyan lehet hozzákapcsolni a saját készítésű játékokat a robotikához, mennyire egyszerű dolgokból el lehet készíteni például egy pályát.” – Robotika az óvodában című képzésünk egyik résztvevője.

 

“Strukturált, érthető felépítés, a gyakorlatorientált útmutatások, ajánlások teszik igazán hasznossá. Elmélet és gyakorlat összekapcsolási lehetősége, amely szabadon választható elemként épült az tananyagba.” – Mesterséges intelligencia (MI) az oktatásban című képzésünk egyik résztvevője.

 

“Egyes témákhoz kaptam olyan ötletet/segédanyagot, amelyet be tudok építeni az órába, illetve további ismeretekkel bővíthetem, bővíthettem tudásomat. A Digitális kultúra tankönyv témakörei szerint haladt a tanfolyam anyaga, mely segítséget jelentett a feldolgozásban.” – Digitális kultúra bevezetése alsó tagozaton című képzésünk egyik résztvevője.

A képzéseink résztvevői által kitöltött anonim kérdőívek alapján több mint 95%-uk ajánlaná a képzést ismerősének, és több mint 92%-uk szerint a képzés ár-érték arányban megéri a ráfordítást!

Csatlakozzon elégedett tanulóink köréhez, és végezze el az Ön számára aktuális online tanfolyamot!

* Az e-learning képzések kreditpontjai kizárólag a pedagógusok továbbképzési rendszerében számíthatók be! Az akció csak 2024. április 30-ig érvényes!
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000955

Csatlakozzon Ön is a Raabe E-learninggel tanulók csapatához és tanuljon bárhol, bármikor Önnek fontos témákat feldolgozva! Ehhez nem kell semmit tennie, csak megvásárolnia első képzését nálunk.