Minden hónapban igyekszünk az Óvodai Jogfutár tartalmának ismertetésére egy rövid ajánlóban. Ismerje meg a kiadvány felépítését, jellemző témáit, és fizessen elő saját példányára!

Jeles napok és teendők novemberben

Ezúttal az Aktuális rovatban két cikk jelenik meg:

  • A jeles napok közül ebben a számban a novemberieket soroljuk fel.
  • Foglalkozunk ezenkívül az októberi és novemberi, a jogszabályok által meghatározott teendőkkel is.

Az oviKRÉTA és adatvédelmi szabályzat

A Tanügyigazgatás rovatban ezúttal két írás jelenik meg:

  • Mint azt az előző számunkban már megírtuk, az oviKréta használata kötelezővé vált minden óvoda számára. A rovat első cikkében most azt nézzük meg, hogyan kell módosítani az adatvédelmi a szabályzatot az oviKRÉTA miatt.
  • A rovat második cikkében olyan jogszabályi változásokról írunk, amelyek egyrészt ugyan már ismertek, de csak a közeljövőben lépnek hatályba, másrészt a módosításokat már benyújtották, de az Országgyűlés még nem tárgyalta meg őket.

A gyermekvédelmi törvény júliusi módosítása

A Gyermekvédelem rovatban a gyermekvédelmi törvény júliusi módosításával kapcsolatban megyünk végig a változásokon a zajvédelmi előírások, a gyermeki jogok és a gyermeki, kötelezettségek bővülése kapcsán.

Míg a Tanügyigazgatás rovatban a közeljövőben hatályba lépő jogszabály-módosításokról adunk hír, addig a Jogszabályváltozások rovat cikke a közelmúltban érvénybe lépett módosításokra emlékezteti a tisztelt Olvasókat.

A Munkajog rovat két cikkében ismét a szakértőnknek feltett kérdésekre válaszolunk.

 

Még nem előfizetőnk? Ezen ideje változtatni!

Ön is bizonyára tisztában van vele, hogy folyamatosan módosulnak az intézményét érintő jogszabályok, legyen szó akár munkajogi, gazdálkodási, tanügy-igazgatási, pedagógiai vagy bármely más területről. Ezekről a változásokról jobb mindig időben tudni, és jó tisztában lenni az új jogszabályok lényegével, a teendőkkel és a határidőkkel. Az Óvodai Jogfutár előfizetésünk megoldást kínál Önnek, amely segíti az Ön munkáját, és havi rendszerességgel értesülhet belőle az aktuális jogszabályváltozásokról. Tanügyigazgatásra és munkajogra specializálódott szakemberektől kap információkat az intézményét érintő jogszabályi változásokról. A rövid, lényegretörő és közérthető összefoglalókból pedig havonta 30 perc alatt tisztában lehet a módosítás tartalmával, így a teendők, határidők szem előtt tartásával idejében meg tudja hozni a szükséges döntéseket.


Tartsa frissen tudását, havi 30 perc elég hozzá!

  1. Ön tudja a legjobban, hogy folyamatosan módosulnak az intézményét érintő jogszabályok legyen szó akár munkajogi, gazdálkodási, tanügy-igazgatási, pedagógiai vagy bármely más területről.
  2. Az Óvodai Jogfutár című havilap az Ön nyugalmát biztosítja!
  3. Havi rendszerességgel értesül az aktuális jogszabályváltozásokról.
  4. Első kézből; tanügyigazgatási és munkajogi szakértőinktől kap információkat az intézményét érintő jogszabályi változásokról
  5. rövid, lényegre törő összefoglalókból percek alatt tisztában lehet a módosítás tartalmával.
  6. teendők, határidők szem előtt tartásával idejében meg tudja hozni a szükséges döntéseket.

Fizessen elő most, akár online is, hogy ne maradjon le az aktuális hírekről: