Óvodavezetési ismeretek

12.390Ft

Információk az óvodavezetők napi munkájához.

A feltüntetett ár az alapműre vonatkozik*

Termékleírás

Egy óvodavezetőnek számtalan olyan témakörben otthonosan kell mozognia, ami nem kapcsolódik a pedagógiai munkához, ám az intézmény irányításához elengedhetetlen. Kiadványunkban ezeket a vezetői témákat mutatjuk be.

Megismerheti az intézmény működésének jogi kereteit, a legfontosabb menedzsment kérdéseket, a munkáltatói jog gyakorlásával összefüggő feladatokat. Segítséget kap a pedagógiai munka és a költségvetés tervezéséhez, az óvoda biztonságos és magas színvonalon történő működtetéséhez.

Egy könyv, ami megkönnyíti az óvodavezetők mindennapjait!

Az Óvodavezetési ismeretek többezer vezető kedvence. 1998-as megjelenése óta közel 100 kötete jelent meg, összesen 10 000 oldal terjedelemben, több mint száz szerző és szakértő közreműködésével.

A kiadvány előnyei:

NAPRAKÉSZ à Folyamatos információk az aktuális változásokról

ÁTFOGÓ  à Az év minden napjára, a teljes intézményi munkára

KREATÍV à Motivál, inspirál, színesít – élmény a mindennapokban

INNOVATÍV à A pedagógiai munka folyamatos megújításáért

GYAKORLATIAS à A mindennapi munkához jól illeszkedő segédanyagok, iratminták

 

Mintaoldalaink megtekintéséhez kattintson ide! >>

 

Az eddig megjelent kötetek tartalomjegyzéke >>

 

Formátum: cserelapos kézikönyv CD-melléklettel
Méret: A/5
Terjedelem: 326 oldal

 

Az Óvodavezetési ismeretek cserelapos szerkezetű kézikönyv, amelyet a kiadó rendszeresen –térítés ellenében – kiegészít és aktualizál. A felépítés lehetővé teszi, hogy a keresett információt a felhasználó gyorsan és egyszerűen megtalálja.

Az előfizetés tartalma:

  • Egykötetes alapmű (326 oldal, A/5-ös formátum) internetről letölthető tartalomjegyzékkel: 11.800 Ft (+ áfa, + csomagolási és postaköltség).
  • Az évi 6 alkalommal megjelenő 90-100 oldal terjedelmű kiegészítő kötetek oldalára 65 Ft (+ áfa, + csomagolási és postaköltség).

Az előfizetés az alapmű számlázási dátumától számított egy évig érvényes, és automatikusan meghosszabbodik, amíg Ön írásban másképp nem rendelkezik.

 

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Óvodavezetési ismeretek”