“Zenével élek”

címmel országos rajzpályázatot hirdetnek 2-18 éves korú fiatalok számára. Az alapítvány fő célkitűzése: a zene és a “kistestvére”: a tánc népszerűsítése, megszerettetése a fiatalok körében. Fontosnak, hogy a gyermekek már kiskorban megismerjék a zene mindennapjainkra gyakorolt pozitív hatását. Aki “zenével él”, az ne csak hangszerekkel, énekhangjával fejezzen ki érzéseket, gondolatokat, hanem bátran ragadjon színes ceruzát, zsirkrétát, filcet, s rajzolja le, mit jelent számára a ZENE! Várják azokat az alkotásokat, melyek bemutatják, hogy a gyermekeknek, fiataloknak az életében milyen szerepet játszik a ZENE.

A rajzok bescannelt vagy fotózott digitális képét (.jpeg formátumban) várják az info@vi-va.hu e-mail címre. A levél “tárgy” mezőjébe kérik feltüntetni: “Zenével élek” rajzpályázat. Az e-mail-ben kérik a pályázó nevét, életkorát és postázási címet feltüntetni.

A pályázaton nevezési díj nincs.

A pályázatot 3 kategóriában hirdetik meg:

A kategória: 2-5 éves kor

B kategória: 6-10 éves kor

C kategória: 11-18 éves kor

Díjazás: a kategóriák nyertesei értékes ajándékcsomagban részesülnek!

A kategória nyertesek nevét a vi-va.hu weboldalon közzéteszik a verseny lezárása után a pályaművek elbírálását követő eredményhirdetéskor.

A pályázat leadásakor a pályázó, illetve törvényes képviselője hozzájárul a pályázó neve és a pályamű közzétételéhez az alapítvány weboldalán. Az alapítvány honoráriumot, szerzői jogdíjat, kártérítést nem fizet, szerzői jogáról a pályamű vonatkozásában a pályázaton való részvételével a pályázó lemond.

A pályázatok leadási határideje: 2016. december 10.

Forrás:http://vi-va.hu/rajzpalyazat.html

Kategória: Pályázatok